Пропускали уроки та підробляли оцінки: 5 українських зірок, які погано вчилися у школі – Білик, Сумська

Ірина Білик, Ольга Сумська, Світлана Тарабарова та інші українські зірки довели, що успішність в школі і успіх у житті не завжди пов'язані.

Кожен зі шкільних років пам’ятає наративи вчителів та батьків про те, що успіху у житті досягнуть лише ті учні, які гарно навчаються у школі. Частково це правда, але точно не істина. Серед зірок українського шоу-бізнесу, які досягли приголомшливого успіху у своїй професії, багато тих, хто вчився у школі на трійки.

Ірина Білик

Ірина Білик цікавиться думкою підписниць Інсти
Зірки, які погано вчилися у школі: Ірина Білик

Ірина Білик зізнається, що в школі вона любила історію, мову, літературу та інші гуманітарні науки. А ось з точними науками, такими як математика, фізика та хімія у неї зовсім не складалося. Майбутня співачка так не любила ці предмети, що частенько прогулювала уроки, а на контрольних вона списувала.

Також Білик у школі дуже не любила фізкультуру і часто симулювала, що їй щось болить, аби її відсторонили від заняття.

Ольга Сумська

Ольга Сумська дала рецепт вівсяних кексів
Зірки, які погано вчилися у школі: Ольга Сумська

Проблеми з точними науками були і в акторки Ольги Сумської. Та вона мала непогані оцінки з математики і фізики, адже постійно списувала у свого сусіда по парті. Також Сумська пригадує, як хитрила в школі і сама собі ставила оцінки в шкільний журнал.

Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова продає будинок через матеріальну скруту
Зірки, які погано вчилися у школі: Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова зізнається, що вчилася у школі погано. На контрольних майбутня співачка частенько списувала. При цьому Світлана мала гарну пам’ять.

Настя Каменських

Настя Каменських станцювала з Островським
Зірки, які погано вчилися у школі: Настя Каменських

Настя Каменських була відмінницею до шостого класу. Та коли в шкільній програмі з’явилася алгебра, все змінилося. Майбутня співачка зовсім не дружила з цифрами. При цьому Настя дуже любила іноземну мову, вони їй дуже легко давалися. Не дивно, що зараз Каменських вільно говорить англійською, французькою і іспанською мовами.

Злата Огнєвіч

Скільки заробляє Злата Огнєвіч
Зірки, які погано вчилися у школі: Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч зізнається, що в школу вона ходити не любила. Саме тому майбутня співачка частенько прогулювала уроки, а замість них ходила палити за гаражами.

Популярне

Схожі статті

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?