facebook

“Молодь витісняє батьків зі сцени”: 40-річна Слава Камінська поскаржилася, що донька відправила її на пенсію

У родині Слави Камінської підростає маленька артистка. Донька Лаура відвідує уроки вокалу й неабияк радує свою виховательку привселюдними виступами. 40-річна матуся вже замислюється про пенсію.

Колишня “неангелка” Слава Камінська не може нарадітися на донечку. 8-річна Лаура пішла в маму. Така ж співоча та артистична. Під час відпочинку на Канарах, дівчинка вирішила взяти участь у конкурсі.

Заради цього Лаурі довелося придумати образ, власноруч змайструвати сценічний костюм, підрізавши спідницю й застосувавши маску. 8-річна артистка вивчила пісню й чудово виступила, неабияк потішивши свою викладачку вокалу.

Як виглядає донька Слави Камінської – співає, як мама

Матуся, перебуваючи в глядацькій залі дуже дивно себе почувала, але звикла сама запалювати на сцені. Камінська вперше замислилася про необхідність йти на пенсію, раз підростають такі таланти:

“Хто ходить на чужі концерти, пропускає свої. Але у такому випадку я з задоволенням. Пенсія вона така…”

Більшість підписників Інстаграму співачки підтримали юну артистку, висловивши захоплення її виступом та цікавим костюмом. Лаура заслужила на купу компліментів: “красотуля”, “харизматична дівчинка”, “талановита дитина” тощо.

Як виглядає донька Слави Камінської – співає, як мама

Знайшлися й такі, що воліють не відпускати Славу на пенсію. Мовляв, чекають із нетерпінням від неї нових пісень. Почали цікавитися, коли сама Камінська дозріє й дасть концерт, бо неабияк скучили за її неординарним голосом.

На жаль, харків’янам, які носять квіти до парку, де загинула 14-річна дівчинка, було не до веселощів. Та знайшлися такі, що зауважили, що ця трагедія не означає, що інші діти не мають право на веселе безхмарне дитинство. Не повинні всі без виключення страждати.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.