facebook

У Гаріка Кричевського світлин з Іриною Білик більше, аніж з дружиною: чому така велика зіркова приязнь

Якщо погортати стрічку Інстаграму Гаріка Кричевського, може скластися враження, що найчастіше поряд із шансоньє перебуває не дружина Альона, а колега Ірина Білик. Що пов'язує двох зірок?

Гарік Кричевський доволі сімейна людина, тож усіх членів його родини – дружину, сина, доньку – регулярно викладає в Інстаграм-акаунті. Можна також побачити, як виглядають мама й тато артиста, й ще купу знаменитостей, з якими дружить.

Так от, серед зірок переважають спільні світлини Кричевського з Іриною Білик. Здається, що їх набагато більше, аніж із законною дружиною. З яких приводів зустрічалися разом ці дві мегазірки?

Фото 1

Гарік Кричевський запросив фанів обов’язково відвідати концерт Ірини Білик, назвавши його “шоу світового рівня”, а пісні “маленькими шедеврами великої зірки”.

Гарік Кричевський з Іриною Білик

Фото 2

Цією світлиною Іриною з архівів студії Довженка шансоньє поділився з прихильниками напередодні 9 травня, побажавши “миру, здоров’я, кохання”. Звісно, це відбувалося в далекі довоєнні часи.

Гарік Кричевський з Іриною Білик

Фото 3

Білик отримала вітання від Кричевського з нагоди ювілейного сольника. Товариш висловив сподівання, що по завершенні дійства відбудеться гулянка в “хорошому кабаку”.

Гарік Кричевський з Іриною Білик

Фото 4

Іноді Гарік цікавиться у підписників Інсти, хто поряд із ним, але фани довго голову не морочать, відразу вгадуючи зіркову особу.

Гарік Кричевський з Іриною Білик

Фото 5

Навіть на KIZZ інтриги не вийшло. Ірину з загримованим обличчям тут же впізнали всі без виключення.

Гарік Кричевський з Іриною Білик та Остапом Ступкою

Фото 6

А у цьому пості Кричевський взагалі приголомшив зізнанням:

“Білик – це більше, ніж кохання. Це душа”.

Гарік Кричевський з Іриною Білик

Фото 7

Під фото з поцілунком Гарік сповістив, що вона “підкралася й гарно заспівала”, а він від цього “зловив кайф і його не відпускає”.

Гарік Кричевський з Іриною Білик

Фото 8

Не забув шансоньє і про день народження близької подруги. Тож, вітаючи Ірину Білик, побажав “творчого ентузіазму й любові до людей”.

Гарік Кричевський з Іриною Білик

Популярне

Схожі статті

Я була вражена тим, який вигляд мають матері ведучих ТСН Лідії Таран, Алли Мазур і Падалко: справжні красуні

Мама – найближча та найрідніша людина для кожного. Зірки ТСН Лідія Таран, Алла Мазур, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька вирішили показати, як виглядають їхні матері.

Я не впізнала жодну з них, а чи впізнаєте ви? Як виглядають повністю без макіяжу всі співачки з “ВІА Гри”

Напевно, не існує іншого дівочого гурту з такими красунями. Склад віагрянок постійно змінювався, та деякі обличчя запам'яталися назавжди. А чи зможете впізнати співачок, якщо з них змити мейкап?

Фірмовий суп невістки! Люблять навіть діти. Гарбузовий суп-пюре з запечених овочів – смачний і ніжний

Гарбузовий крем-суп по цьому рецепту виходить дуже ніжним, смачним і має бархатисту текстуру. Секрет цього супу у тому, що овочі для нього не відварюються, а запікаються.