Забув про молоду коханку: Віктор Павлик зворушив мережу дуетом з маленьким онуком (ВИДЕО)

Український співак Віктор Павлик поділився відео, на якому він дуетом виконує з онуком пісню відомого американського репера.

Віктор Павлик, який готується цього літа зіграти весілля з молодою нареченою Катериною Репяховой, виконав пісню з 11-річним онуком Давидом — хлопчик читав реп англійською мовою, а його дід підігравав йому в ритм.

Давид — дитина старшого сина Павлика, Олександра. Останній теж займається музикою і співає, глядачі могли запам’ятати його по вокальному шоу “Х-фактор” на телеканалі “СТБ”.

Виктор Павлик и Александр Павлик
Віктор Павлик та Олександр Павлик

54-річний артист у своїх соціальних мережах регулярно випускає дуети з різними музикантами і виконавцями. Цей проект він назвав “Джем на карантині”.

Під відео з Давидом Віктор Павлик написав: “Джем найголовніший з онуком Давидом”. Хлопчик, не дивлячись на свій юний вік, досить впевнено тримається на камеру і старанно виконує пісню в стилі реп.

У відповідь на такий сімейний дует шанувальники Віктора залишили десятки компліментів і приємних коментарів.

“Нічого собі! Ось це онук молодчина”, “У вас вийшла хороша команда, так старається хлопець”, — писали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.