Оля Полякова похизувалася подарунком від чоловіка-бізнесмена за майже мільйон гривень: “Канючила 20 років”

Оля Полякова розповіла, скільки коштує її вбрання та похизувалася подарунком від чоловіка-пенсіонера Вадима Буряковського. Чоловік розщедрився на майже мільйон гривень.

Українську співачку Олю Полякову на вулицях Києва зустрів відомий блогер Ніколас Карма, який запитує у перехожих, скільки коштує їхній лук. Так, на стандартне питання блогера довелось відповісти й співачці. Оля Полякова розповіла, що білий комбінезон, який в той день був на ній, вона купила ще 15-20 років тону і носить його й дотепер. Вартість комбінезону складає близько тисячі доларів.Червона сумочка через плече коштує 1,5 тисяч доларів, а босоніжки – 100 євро.

Оля Полякова похизувалася подарунком від чоловіка за майже мільйон гривень
Оля Полякова похизувалася подарунком від чоловіка за майже мільйон гривень

Та був найдорожчим в образі Полякової був годинник, який коштує 16 тисяч доларів (700 тисяч гривень). Оля розповіла, що дороговартісний годинник їй подарував її чоловік Вадим Буряковський.

Чоловік подарував годинник, який 20 років канючила. І ось нарешті отримала

, – розповіла співачка.

При цьому співачка додала, що не переймається за хейт у її бік стосовно вартості одягу та прикрас. Жінка відзначила, що заробила гроші чесною працею і при цьому сплачує податки. Тому Полякова вважає, що має повне право купувати дорогий одяг.

Нагадаємо, Оля Полякова вже 20 років знаходиться у шлюбі зі старшим на 15 років бізнесменом Вадимом Буряковським. Раніше чоловік працював економістом і заробляв дуже великі кошти. В якийсь момент Вадим втратив роботу і саме Полякова утримувала родину. Та зараз Вадим знову “на коні” і має власний бізнес. Буряковський має власне підприємство, яке виробляє побутову техніку для міста: снігоприбиральні машини, сміттєвози та інше.

Найцікавіші факти про чоловіка Полякової Буряковського
Оля Полякова похизувалася подарунком від чоловіка за майже мільйон гривень

В Мережі час від часу ходять чутки про те, що Полякова зраджує Буряковському і про можливість їхнього розлучення. Та сама співачка запевняє, що розлучатися з чоловіком не збирається, адже не хоче ділити спільно нажите майно.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?