facebook

Дорофєєва набила око, Цимбалюк зірку, Харлан – олімпійські медалі: на тілі знаменитостей з’явилися позначки

Знаменитості продовжують прикрашати свої тіла нетлінними малюнками. Дорофєєва зробила татуювання на спині, Цимбалюк на животі, Харлан – на руці. Розберімося, що понабивали.

Надя Дорофєєва

Співачка похизувалася новим тату. Заради цього навіть задерла сорочку, а фото виклала у своєму ТГ. Надя Дорофєєва при цьому відзначила:

“Тату з особливим і особистим сенсом для мене”.

Знаменитості набили нові татуювання на тілі

Спочатку DOROFEEVA виклала в мережу ескіз, на якому зображені два ока. Потім одне з них перемістилося на спину артистки. Друге, напевно, призначалося для Міші Кацуріна, адже він теж побував у тату-салоні. Щоправда, результати роботи майстрів на загал не продемонстрував.

Ольга Харлан

Привід для набиття татуювання у фехтувальниці був вагомий. Ольга вирішила набити на передпліччі спогади про всі олімпійські нагороди, які встигла здобути на престижних змаганнях за останні 12 років.

Знаменитості набили нові татуювання на тілі

У своїй Інсті спортсменка показала всі 6 медалей, набитих в рядок. На кожній вказано місце, яке вдалося посісти чемпіонці. Вийшла комбінація: 133231. Трохи ближче до зап’ястка у Харлан уже є нагадування про Олімпійські ігри – раніше вона набила олімпійські кільця. Щаслива переможниця відзначила:

“Досі не можу повірити, що маю вже 6 медалей”.

Тарас Цимбалюк

Зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” заради демонстрації чергового малюнку на тілі навіть зняв сорочку. Тож на голому торсі актора ми побачили п’ятикутну зірку. Тарас зазначив, що невдовзі додасть до цього елементу ще один, мовляв, композиція незавершена.

Знаменитості набили нові татуювання на тілі

Будемо сподіватися, що це не серп із молотом. А то після прослуховування російських треків, уже не знаєш, чого чекати від знаменитості. Одне заспокоює: Цимбалюк відзначив, що під зіркою з’явиться “кльовий напис”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.