facebook

Відомий візажист показав без макіяжу обличчя Могилевської, Каменських і Білик: ви не повірите, що це вони

Зірковий візажист Єгор Андрюшин показав, як виглядають найвідоміші зірки без макіяжу та фотошопу. Каменських, Білик і Могилевську без гриму практично неможливо впізнати.

З екранів телевізорів та у соціальних мережах зірки шоу-бізнесу завжди виглядають приголомшливо. Над їхніми образами чаклують цілі команди професіоналів: дизайнери, стилісти, візажисти. Та як виглядають найвідоміші українські красуні, коли змивають весь грим?

Зірковий візажист Єгор Андрюшин у своєму Інстаграм-блозі час від часу публікує відео-перевтілення зірок. Так, візажист показує, як виглядала публічна особистість до макіяжу і після того, як він над нею попрацює.

Так, на макіяж до Андрюшина приходили Настя Каменських, Ірина Білик, Наталія Могилевська та інші.

Настя Каменських

Відео з перевтіленням Насті Каменських зібрало багато вподобайок і коментарів. Так, фоловери відмітили, що Каменських у свої 37 років навіть без макіяжу добре виглядає. Співачка за все своє життя не зробила жодної пластичної операції та не робила уколи краси. Звісно, зараз на її обличчі вже помітні перші зморшки, а шкіра вже не така пружна та підтягнута, та все ж Каменських виглядає добре.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська – любителька яскравого макіяжу. На сцені вона завжди з’являється з яскравим гримом, пишною зачіскою та красивому вбранні. А ось без макіяжу Могилевська виглядає як середньостатистична жінка. Звісно, вона вже не така молода, як раніше, а на її обличчі вже помітні вікові зміни, та все ж Наталія залишається дуже привабливою.

Ірина Білик

Ірина Білик завжди мала багато комплексів щодо своєї зовнішності, тому зробила безліч пластичних операцій. Та навіть після пластики Білик з’являється на публіці лише з величезною кількістю макіяжу. Без гриму її побачити практично не можливо. Втім, зірковий візажист показав, як Білик виглядає до перевтілення, а виглядає вона на свій вік дуже гарно.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?