facebook

Мають стільки ролей, що матусям і не снилося: діти Мішиної, Ребрик та Трегубової постійно знімаються в кіно

Діти знаменитих акторок Мішиної, Ребрик, Трегубової не пасуть задніх – знімаються у фільмах. Іноді навіть викликають білу заздрість у матусь, отримуючи більше знімальних днів.

Даша Трегубова та Поліна

Донька Поліна не думає відставати від мами. Зіграла чимало дитячих ролей у кіно. Головна роль дісталася дівчинці в україно-польській стрічці “Щедрик”. Трегубова стверджує, що нікого не просила за доньку.

Діти акторок теж знімаються в кіно

Поліна навіть прізвище носить не мамине, а є Громовою. На проби ходила з Дашиною помічницею, тож ніхто з режисерів і не здогадувався, що перед ними зіркова дитина. Згодом продюсер дуже дивувався, що затвердив на головну роль саме доньку Трегубової.

Ксенія Мішина та Платон

Ксенія сама чимало знімається, але й синок теж приносить додому гроші, зароблені на кіномайданчику. Коли підліток показався з чорнявим волоссям, з’ясувалося, що це потрібно для ролі кримськотатарського хлопчика в серіалі.

Діти акторок теж знімаються в кіно

Згодом 11-річному Платону довелося стрибати з вікна 2 поверху. Юний актор відмовився від дублерів. Довго тренувався у стрибках з маленької висоти, а потім вдало зробив небезпечний трюк на камеру.

Лілія Ребрик та Діана

З дитинства заробляє кошти й донька Ребрик та Дикого. На рахунку маленької акторки вже близько десятка ролей. У серіалі “Багато непогожих днів” Діана зіграла головну роль Маші. Лілія дуже пишається дитиною, відзначаючи її неабияку дисциплінованість на знімальному майданчику.

Діти акторок теж знімаються в кіно

Оскільки вдома песика немає, то дівчина залюбки гралася з серіальним чотирилапим другом. Побачити Діану Дику можна у “Серці матері”, “Чотирилиснику бажань”, “Подаруй мені життя” та інших українських стрічках.

Популярне

Схожі статті

Вперше після розлучення з Меладзе: Брежнєва накинулась на красунчика з вау-пресом – їй 42, а він молодше

Віра Брежнєва, яка останнім часом зазвичай виступає під псевдонімом VIRA, неабияк розбурхала мережу, виклавши коротеньке відео, де співає пісню "Зупини" й водночас влаштовує "дикі танці".

Відчуваєте осінню журбу? Нікіта Добринін теж вирішив змінити імідж під стать жовтневій погоді – не впізнати

На багатьох людей восени нападає хандра. Ось і Нікіта Добринін під впливом осінньої днини вирішив кардинально змінити імідж. Схоже, подібні зміни призвели до покращення настрою.

Весільна сукня пасує всім – заміжнім і самотнім: доведено Бужинською, Кухар, Огнєвіч, Нікітюк та іншими

Уявляти себе нареченою може будь-яка жінка – одружена, незаміжня, розлучена. Наші зіркові гості, вбрані у весільні сукні, сьогодні є цьому підтвердженням. Які ж вони гарні!