facebook

1 раз одружився, 1 раз розлучився: що відомо про шлюб і колишню дружину затятого холостяка Олексія Суханова

Нині серце Олексія Суханова не вільне, але оформлювати стосунки він не поспішає. У єдиному офіційному шлюбі з Ольгою Каменчук телеведучий прожив 13 років, а потім розлучився.

Зі студенткою Ольгою Олексій Суханов познайомився в рідному Іванові. Він був директором місцевої радіокомпанії, а дівчинка заблукала, шукаючи вихід. Ось він їй і показав двері, а заразом запросив на побачення.

Побралися закохані в далекому 2000 році. Спочатку жили у малюсінькій 1-кімнатній квартирці, в якій навіть холодильника не було. Згодом чоловік пішов на ризик. Продав квартиру в Івановому, взяв кредит і придбав житло у москві.

Олексій Суханов прожив у шлюбі 13 років

Непомітно спливли 13 щасливих років подружнього життя. В якийсь момент Олексію запропонували роботу в Києві. Тож він тиждень працював на російському РЕН-ТВ, а потім летів до української столиці, щоб ще тиждень вести програму “Говорить Україна”.

За такого щільного графіка подружжя ще й встигало на вихідні відбувати у подорожі в інші країни. Ольга працювала соціологинею та психологинею, тож давала благовірному чимало корисних порад, як триматися перед телекамерами.

Олексій Суханов прожив у шлюбі 13 років

В одному лише не зуміла переконати – скільки не вмовляла завести дитину, Олексій не погоджувався. Потроху їхні стосунки зійшли нанівець, і вони розлучилися. Суханов перебрався жити до Києва, а раз на місяць літав до москви, щоб виплатити зобов’язання по кредиту.

Олексій Суханов прожив у шлюбі 13 років

Квартиру він залишив колишній дружині. Нині вона вийшла заміж і народила сина. Олексій теж не самотній, але його друга половинка воліє, щоб не розповідав про неї широкому загалу, тож навіть імені обраниці ведучого ми не знаємо.

З колишньою дружиною чоловік не спілкується, як і з рідними батьками. З ними ніколи не розмовляє через різні погляди на політичну ситуацію. Підтримують Суханова хіба що бабуся з дідусем, які дуже гордяться його успіхами.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?