“Ярині 29 років і вона перебуває у пошуках себе”: Марія Бурмака не бачить нічого поганого у пізнаннях доні

Марія Бурмака іноді в інтерв'ю торкається теми стосунків із донькою Яриною. Дівчині вже 29 років, але без маминої допомоги вона й досі не обходиться, й досі перебуваючи в пошуках себе.

54-річна Марія Бурмака розповіла Славі Дьоміну, що не бачить нічого поганого в тому, що доньці Ярині вже 29 років, а вона й досі перебуває у пошуках себе. Любляча матуся розуміє, що на рідну кровинку дуже сильно вплинула трагічна загибель батька. Отже, не бачить нічого поганого в тому, щоб допомагати “дитині”:

“Їй боляче або важко? Я на її стороні”.

Марія Бурмака весь час допомагає 29-річній доньці

Якщо в Ярини не виходить втілити в життя щось задумане через проблеми зі здоров’ям чи з будь-яких інших причин, Марія завжди допомагає доньці. Певна, що так буде завжди:

“Вона себе шукає, і вона себе знаходить. Це прекрасно!”

Бурмака іноді дивується й захоплюється донькою. Наприклад, Ярина надумала відкрити інтернет-магазин вінтажних речей. Тож навіть знайшла оригінальний автограф Твідді, чим неабияк потішила й здивувала матусю.

Марія Бурмака весь час допомагає 29-річній доньці

Дівчина пройшла школу мейкапу та макіяжу, тож перед концертом може підготувати обличчя Марії до виступу. Вона теж всіляко підтримує маму. Є її найближчою людиною, і розуміє Бурмаку.

Можливо, це не видно соціуму, але Ярина потребує матусиної допомоги. Тож якщо їй потрібно шукати себе й надалі, артистка не буде заперечувати. Є в доньці моменти, якими Марія пишається, але занадто багато говорити не хоче, щоб потім не вислуховувати критику.

Мама й донька не живуть разом, та коли Ярині потрібна будь-яка підтримка, навіть фінансова, знаменитість ніколи не відмовляє. Звісно, робить це не в тих межах, як іноді балують своїх нащадків політики чи топчиновники.

Популярне

Схожі статті

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.