facebook

Чотири весілля Насті Приходько: двічі розписувалася і двічі вінчалася – востаннє на 11-річчя шлюбу

Настя Приходько мала двох чоловіків. А от весіль зіграла аж 4 – бо двічі розписувалася й двічі вінчалася зі своїми обранцями. Три урочистості припадають на другий шлюб співачки з Олександром.

Анастасія Приходько 4 вересня вінчалася у церкві. І це при тому, що вже двічі заміжня та один раз вінчана. Подію співачка з чоловіком Олександром присвятили 11-річчю шлюбу.

Друге вінчання Насті Приходько з Олександром

За час спільного життя вони з благовірним встигли один раз розписатися – 4 вересня 2013-го та обвінчатися 8 вересня 2019 року. Тепер з нагоди сталевого весілля вирішили, що треба повторити обітниці перед Богом. Світлини з церкви Настя виклала у своєму Інстаграмі, підписавши:

“Дякую своїм друзям, які стали свідками наших нових обіцянок у храмі!”

Друге вінчання Насті Приходько з Олександром

Після церкви молодята завітали до японського ресторану. Частуванням наречені та гості залишилися вдоволені на всі 100%. От тільки фанам ніколи не догодиш. Вони звернули увагу на обличчя молодят, і погляд Сашка декому не сподобався:

“Якось не так він дивиться, як Настя”.

На що інші дуже уважні підписники відзначили:

“Він чимось занепокоєний”.

А ще хтось вирішив пожартувати:

“Напевно, Настя купила все-таки мотоцикл”.

З Олександром Приходько зустрічалася ще зі шкільної лави. Та згодом покинула закоханого в неї парубка й подалася в мандри заманливим світом шоубізу. Навіть встигла вискочити заміж за Нуріка Кухілаву й народила доньку Нану.

Перше весілля та перше вінчання Насті Приходько з Олександром

Та сімейне життя не пішло на лад, кар’єра у москві теж не склалася. Тож співачка повернулася до Києва й знову перетнулася зі своїм шкільним коханням. Відтоді вони разом. Сашко виховує доньку Насті з 2-річного віку. А Приходько народила благовірному ще двох синів Гордія та Луку.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?