facebook

Штани такого крою “роблять дива”: стиліст назвав головний осінній тренд 2024, який є у Кравець і Мозгової

Відомі українські зірки знають, як стилізувати одяг, аби підкреслити свою зовнішність і красу. Стилісти розповіли про головний тренд цьогорічної осені.

Цього сезону мода набагато прихильніша до будь-якого віку та статі. Так, стилісти розповіли про головний осінній тренд останніх років і пояснили, як та з чим його стилізувати. Українська ведуча та актриса Олена Кравець, а також продюсерка Олена Мозгова вже встигли покрасуватись в образах із трендовими штанами широкого крою.

Тренд осені 2024 на Кравець і Мозговій

За словами американських модельєрів і стилістів, штани широкого крою створені спеціально для жінок старшого віку. У такому одязі є можливість почуватись максимально комфортно та вільно, але водночас створювати цікаві та стильні образи. Подібний одяг дає змогу вільно рухатись і не думати про те, що зі сторони наряд виглядає якось не так.

Олена Кравець та Олена Мозгова показали головний тренд осені 2024 на собі
Олена Кравець та Олена Мозгова показали головний тренд осені 2024 на собі

Ще однією перевагою такого крою штанів є той факт, що вони поєднуються чи не з усіма речами у вашому гардеробі. З таким одягом ви можете створювати офіційні, нарядні чи навіть прості повсякденні образи. Так, наприклад, Олена Кравець вирішила поєднати їх зі стильним піджаком. У результаті вийшов чудовий наряд для відвідування вечірки.

Олена Кравець та Олена Мозгова показали головний тренд осені 2024 на собі
Олена Кравець та Олена Мозгова показали головний тренд осені 2024 на собі

А ось Олена Мозгова виявилась прихильницею комфортнішого стилю в одязі. Втім, навіть у такий наряд широкі штани чудово вписались. Знаменита українська продюсерка вирішила одягти чорну кофтинку з високим горлом.

Доповнила вона наряд штанами широкого крою і такого ж самого кольору. У результаті в шоувумен вийшов ідеальний наряд для того, аби прогулятись чи посидіти ввечері на веранді кафе. До слова, поруч із зіркою – її мама, також у широких штанах.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?