Оце міць! Тіна Кароль відтиснулась 56 разів усього за 60 секунд: не тільки співачка, а ще й спортсменка!

Відома українська співачка завжди відрізнялась ідеальною спортивною формою. Тепер знаменитість вкотре це довела та показала, як вміє відтискатись від підлоги.

Українська співачка Тіна Кароль завоювала прихильність шанувальників і шалену популярність багато років тому. Сьогодні знаменитості вже не потрібно боротись за славу, а тому вона спокійно займається двома улюбленими справами – творчістю та спортом.

Тіна Кароль на тренуванні

Відома артистка завжди була та залишається для своїх фанатів натхненням не тільки у творчому плані. Тіна Кароль активно пропагує спортивний стиль життя та активний відпочинок. На своїх особистих сторінках у соціальних мережах артистка показує свої тренування.

Після занять йогою просто в купе потягу пішов інший спорт – класичний фітнес. У Тік-Тоці Тіни Кароль з’явилось відео, на якому вона проводить тренування для себе. Зірка записала ролик, в якому за 1 хвилину відтиснулась від підлоги 56 разів.

Українська співачка Тіна Кароль показала, як вміє відтискатись від підлоги під час тренування
Українська співачка Тіна Кароль показала, як вміє відтискатись від підлоги під час тренування

Відео було прискореним, аби глядачам не довелось витрачати багато часу на перегляд ролика. Втім, чудово видно – до тренування зірка ставиться сумлінно. Від найпершого та до останнього відтискання вона робила все правильно та за методикою вправи.

Не залишилось непоміченим і вбрання артистки. Тіна Кароль для тренування обрала яскравий одяг – аби покращити собі настрій на початку осені. Знаменитість вбралась у червоний костюм для тренувань, а на її ногах були кросівки яскравого помаранчевого кольору.

Українська співачка Тіна Кароль показала, як вміє відтискатись від підлоги під час тренування
Українська співачка Тіна Кароль показала, як вміє відтискатись від підлоги під час тренування

У коментарях до нового відео знаменитості її шанувальники та пересічні користувачі мережі залишили чимало слів захоплення. Зокрема, підписники каналу Тік-Ток Тіни Кароль відзначили її спортивну підготовку.

Популярне

Схожі статті

“За освітою медикиня, за покликанням – співачка”: як виглядає донька Гаріка Кричевського – повна копія тата

Гарік Кричевський порушив трудову династію, коли замість того, щоб працювати лікарем, подався у шоубізнес. Схоже, тепер і доньку Вікторію хоче збити з праведного шляху, залучивши до концертів.

“Темна цегла, Г-образна форма, 2 поверхи”: як виглядає будинок, в якому зростають нащадки Сергія Тігіпка

Бізнесмен Сергій Тігіпко був тричі одружений та має 8 дітей. Нині його дружиною є Алла Зіневич, яка подарувала коханому чоловіку аж чотирьох нащадків. В якому будинку зростають дітлахи?

Переможниця “Холостяка 11” Анна Богдан тотально змінила імідж і “бахнула” каре: без кучерів а-ля Каменських

На шоу "Холостяк 11" ми звикли бачити Анну Богдан, яка врешті й здобула перемогу, з довгим кучерявим волоссям. Та днями дівчина позбулася зачіски а-ля Каменських й постала з коротким прямим каре.