Ви неправильно готували “Оселедець під шубою”: покажу, як це роблю я – моя імпровізація

Дізнавшись одну фішку й втіливши її у життя, салат "Оселедець під шубою" вийде набагато смачнішим. Річ у тому, що всі інгредієнти слід натерти на середній, а не великій тертушці.

Вам знадобиться:

  • 400 г філе оселедця;
  • 3 картоплини;
  • 2 невеликих буряки;
  • 1 велика морквина;
  • 3 яйця;
  • 100 г майонезу.
Оселедець під шубою за новим рецептом

Щоб упоратися з салатом “Оселедець під шубою” якомога швидше, краще брати готове філе, а не цілі тушки риби. Хоча, в принципі, можете розробити оселедець на філе самотужки. Ретельно обберіть кісточки, промокніть філе паперовим рушником. Наріжте на дрібні кубики.

Оселедець під шубою за новим рецептом

Буряк, моркву, картоплю ретельно промийте проточною водою. Покладіть у каструлю з окропом. Картоплю з морквою варіть близько 20 хвилин, буряк – не менш як годину. Якщо ніж легко входить в овоч, значить, можна виймати з води.

Оселедець під шубою за новим рецептом

Дайте овочевому набору прохолонути. Після цього обчистьте й натріть на середній тертушці. Яйця навпаки викладайте у каструльку з холодною водою, щоб не потріскалися. Варіть на невеликому вогні протягом 9 хвилин. Відраховуйте час із моменту закипання.

На блюдо викладіть шар оселедця. Розрівняйте та промастіть сіточкою з майонезу, який перекладіть у кондитерський мішечок. Далі має йти картопля і знову майонезна сіточка. Потім морква+майонез та яйця+майонез.

Оселедець під шубою за новим рецептом

Наверх викладається натертий буряк. Намастіть зверху трішки майонезу й розмажте ложкою, щоб він перефарбувався в рожевий колір. Готовий салат поставте у холодильник на 1,5 години для стабілізації. Після чого можете подавати до столу.

Якщо готуєте святковий варіант, то можете викласти овочі у формі піраміди, боки стиків присипте буряком, а з майонезу зробіть гарні візерунки. Робіть “Оселедець під шубою” виключно з продуктів, які прохолонули. Бо якщо візьмете хоч трішки тепленькі, салат швидко зіпсується.

Популярне

Схожі статті

“За освітою медикиня, за покликанням – співачка”: як виглядає донька Гаріка Кричевського – повна копія тата

Гарік Кричевський порушив трудову династію, коли замість того, щоб працювати лікарем, подався у шоубізнес. Схоже, тепер і доньку Вікторію хоче збити з праведного шляху, залучивши до концертів.

“Темна цегла, Г-образна форма, 2 поверхи”: як виглядає будинок, в якому зростають нащадки Сергія Тігіпка

Бізнесмен Сергій Тігіпко був тричі одружений та має 8 дітей. Нині його дружиною є Алла Зіневич, яка подарувала коханому чоловіку аж чотирьох нащадків. В якому будинку зростають дітлахи?

Переможниця “Холостяка 11” Анна Богдан тотально змінила імідж і “бахнула” каре: без кучерів а-ля Каменських

На шоу "Холостяк 11" ми звикли бачити Анну Богдан, яка врешті й здобула перемогу, з довгим кучерявим волоссям. Та днями дівчина позбулася зачіски а-ля Каменських й постала з коротким прямим каре.