facebook

“Він маленький адронний колайдер”: у родині Дар’ї Трегубової з’явилося поповнення. Тепер їх стало п’ятеро

Дар'я Трегубова розповіла дуже щемку історію поповнення в їхній дружній родині. До песика Велана та кішки Бусі додався Лайт. Кошеня у жахливому вигляді підібрала біля дороги донька акторки.

Донька Дар’ї Трегубової не відстає від знаменитої матусі. Поля теж активно знімається у кіно. Якось неподалік траси на знімальному майданчику помітила нещасне кошеня. Малюк був у жалюгідному стані, тож дівчинка не змогла пройти мимо.

Донька Дар’ї Трегубової Поліна врятувала кошеня

Буквально за 2 тижні новий член родини, якого назвали Лайтом, перетворився на загального улюбленця. Песик Велан відразу прийняв малюка і почав із ним гратися. А от кішка Буся спочатку не сприймала нового домочадця.

Донька Дар’ї Трегубової Поліна врятувала кошеня

Та врешті Лайту вдалося підкорити й серце цієї гордовитої красуні. Тож тепер сім’я нараховує п’ятеро членів, які люблять й піклуються про одне одного. Трегубова відзначила:

“Вірю, що у важкі часи допомога слабшим робить нас сильнішими”.

З нещасного обірванця з рідкою шерстю Лайт перетворився на справжнього смугастого красунчика. Він дуже ласкавий, напевно, дякує людям за турботу, яку проявили до нього. Адже біля жвавої траси хворе кошеня навряд чи б вижило.

Донька Дар’ї Трегубової Поліна врятувала кошеня

Дар’я виклала у свій Інстаграм-акаунт відео, де можна побачити всі деталі порятунку муркотика, а заразом познайомитися з іншими членами акторської сім’ї. Тепер удома в мами та доньки цілий зоопарк:

“Він маленький адронний колайдер, який прискорює і зіштовхує все довкола. А ще, безумовно, підіймає настрій і дарує купу ніжності”.

Вони з Поліною радіють, що вдалося врятувати одну маленьку живу душу й дати прихисток Лайту, якого злі люди викинули на вірну смерть.

Популярне

Схожі статті

Вперше після розлучення з Меладзе: Брежнєва накинулась на красунчика з вау-пресом – їй 42, а він молодше

Віра Брежнєва, яка останнім часом зазвичай виступає під псевдонімом VIRA, неабияк розбурхала мережу, виклавши коротеньке відео, де співає пісню "Зупини" й водночас влаштовує "дикі танці".

Відчуваєте осінню журбу? Нікіта Добринін теж вирішив змінити імідж під стать жовтневій погоді – не впізнати

На багатьох людей восени нападає хандра. Ось і Нікіта Добринін під впливом осінньої днини вирішив кардинально змінити імідж. Схоже, подібні зміни призвели до покращення настрою.

Весільна сукня пасує всім – заміжнім і самотнім: доведено Бужинською, Кухар, Огнєвіч, Нікітюк та іншими

Уявляти себе нареченою може будь-яка жінка – одружена, незаміжня, розлучена. Наші зіркові гості, вбрані у весільні сукні, сьогодні є цьому підтвердженням. Які ж вони гарні!