facebook

Нерозлучена Катерина Кухар показала на 6 років молодшого коханого: чоловік Олександр Стоянов відреагував

Катерина Кухар давно натякає на нові стосунки. Врешті насмілилася показати свого обранця. І все це попри те, що відома балерина не оформила розлучення з Олександром Стояновим.

42-річна Катерина Кухар заміжня за Олександром Стояновим, який на 5 років молодший за балерину. Та знаменитість вирішила не зупинятися на досягнутому й знайшла заміну благовірному, який молодший за красуню на 6 років.

Катерина Кухар показала свого бойфренда

Виявляється, вільний час жінка проводить зі стилістом Олександром Левинським. Катерина виклала в Інстаграм відео з ностальгійними нотками, де підбила підсумки літа. Поряд із викладанням балету та відпочинку з сином і донькою, знайшлося місце й новому бойфренду артистки:

“Після всіх подій цього тижня виникає бажання зануритися у приємні спогади про літо…”

Кухар відзначила, що це літо для неї стало немов маленьким життям, адже були й робота з відпочинком, і перемоги з розчаруваннями, й друзі та закоханість. Балерина похвалилася купою нових знайомств і поцікавилася, як минуло літо в її підписників.

Катерина Кухар показала своїх дітей

Натомість фанів балерини більше цікавили не власні спогади про літню пору, а куди подівся чоловік Катерини Стоянов. Адже зірка виклала в мережу прогулянки саме з 36-річним Левинським, а не 37-річним законним благовірним.

Стоянов і Левинський відстежують одне одного в Інсті

Тижнем раніше 42-річна жінка вже викладала в мережу ролик, де був присутній один з Олександрів – стиліст. А він у коментарі відзначив коротко: “Моя”. Катя ж відповіла, як годиться, смайликом у вигляді серденька.

На диво, для Стоянова подібні витівки законної дружини не стали якоюсь сенсацією. Допис Кухар із новим бойфрендом танцівник відзначив лайком. Левинський теж підписаний на акаунт суперника. Тож, напевно, відстежує його публікації, як і попередник.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?