«Потап і Настя стануть батьками». Каменських поділилася радісною новиною

Співачка опублікувала фото, на яких приховує фігуру.

Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото, на якому позує у светрі вільного крою. Вона також привітала прихильників з настанням літа та поділилася радісною новиною. Співачка повідомила, що отримала дві перемоги у національній премії «Золота Жар-Птиця 2020» – «Народний хіт» і «Співачка року».

«Літо! Вірю, що попереду у нас новий світлий етап і ми повернемося до тих звичних речей, які цієї весни стали цінувати ще більше. Я завжди намагаюся жити так, щоб цінувати кожен момент, кожну подію в моєму житті. Давайте кожен день будемо самі створювати події, які будуть зігрівати нас, надихати і наповнювати наше життя», – написала Каменських.

Світлина заінтригувала підписників зірки, які звикли бачити Настю в одязі, що підкреслює її фігуру. Під дописом вони залишали відповідні коментарі.

«Настю, твої вбрання стають дедалі вільнішими. Це те, що я думаю?, «Настя більше не показує живіт на фото, невже при надії?», «Ура! Настя і Потап стануть батьками», – писали шанувальники.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.