facebook

“Світлі тони та багато автентики”: як виглядає квартира Євгена Хмари і про який будинок він мріє для 3 дітей

Відтоді як у родині піаніста Євгена Хмари та його дружини Дарії Ковтун з'явилося троє нащадків, пара мріє про власний будинок. Але поки змушені жити у квартирі. Погляньмо, як виглядає оселя.

Піаніст-віртуоз Євген Хмара у шлюбі зі співачкою Odara живе 8 років. За цей час родина поповнилася трьома діточками. Найстарший у родині Миколай. Донька Віра на 2 роки менша за братика. Дворічний Михайлик на 3 роки молодший за сестричку.

Як виглядає квартира Євгена Хмари

Звісно, подружжю хотілося б мешкати за містом, отримуючи від природи заряд енергії, та змушені бути закутими у рамках міської квартири, хоч це й дещо виснажує. Якщо погортати стрічки Інстаграму Євгена та Дарії, можна отримати уявлення, в яких умовах живе родина.

Як виглядає квартира Євгена Хмари

Оскільки обоє партнерів дотичні до музики, то викладають у мережу чимало відео та світлин з музичними інструментами. Піаніно у квартирі стоїть біля великого панорамного вікна, з якого відкривається чарівний краєвид.

Як виглядає квартира Євгена Хмари

Тюлю немає. Лише легка майже прозора шторка світло-коричневого кольору, крізь яку все одно просвічується краса природи.

Як виглядає квартира Євгена Хмари

На іншій світлині бачимо голову родини вже з гітарою. Він музикує на лоджії. Місця тут доволі не багато, тому з меблів лише невелика дерев’яна тумбочка. А ще коричневе панно на стіні з горщиками для квітів.

Як виглядає квартира Євгена Хмари

Зелені насадження почуваються добре, адже є батарея, яка опалює їх узимку. Стіни й стеля пофарбовані у білий колір.

Як виглядає квартира Євгена Хмари

Світлі стіни й у решті кімнат. Є чимало плетених меблів та декоративних подушок із в’язаними накидками. Горщик для квітів теж прикрашених в’язаним чохлом.

Як виглядає квартира Євгена Хмари

На кухні стіни оздоблені сірою кахельною плиткою. На вікні коричневі жалюзі, на стелі – підвісний кондиціонер. У спальні одна стіна, до якої прилягає двоспальне ліжко, пофарбована у темно-синій колір. Решта – білі.

Як виглядає квартира Євгена Хмари

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?