facebook

Катя Осадча показала свою фігуру після трьох пологів і розповіла, як харчується: пачка чипсів у час ночі

Відома українська телеведуча та мама трьох дітей Катя Осадча показала, як зараз виглядає її фігура. Так, 40-річна теледіва не дуже стежить за власними об'ємами.

Катя Осадча – відома українська телеведуча, яка сяє на українському телебаченні останні 20 років. Осадча завжди вирізнялася своїми яскравими образами та екстравагантними нарядами. Зовнішність і фігура Осадчої дозволяла їй одягати і міні-спідниці і відкриті блузки. Варто відзначити, що в юності Катерина працювала моделлю. З 14 років вона знімалася для глянців і ходила на світових подіумах у Японії, Мілані та інших країнах Європи.

Катя Осадча вперше розповіла про свою модельну кар'єру до зустрічі з Горбуновим
Катя Осадча в юності працювала моделлю

Та роки йдуть. Зараз Осадчій 40 років і вона виносила і народила трьох дітей. Звісно, фігура Осадчої вже не така тонка і підтягнута як 20 років тому.

На днях телеведуча опублікувала відео зі свого відпочинку і показала, як катається на  вейкборді. Так, на відео Катерина була  у купальному костюмі і захисному жилеті. В кадрі можна було добре розгледіти фігуру телеведучої.

Катя Осадча показала свою фігуру і розповіла, як харчується
Катя Осадча показала свою фігуру і розповіла, як харчується

Помітно, що Осадча має невеличкий животик, але все одно лишається стрункою.

Катерина зізнається, що їй не завжди вдається дотримуватися правильного харчування. У своєму Інстаграм-блозі жінка опублікувала фото, на якому вона їсть чипси прямо посеред ночі. Таким чином Осадча перечікувала повітряну тривогу і “заїдала стрес”.

Катя Осадча показала свою фігуру і розповіла, як харчується
Катя Осадча показала свою фігуру і розповіла, як харчується

З’їла пачку чипсів 1:20 ночі. Моє укриття – вуглеводне вікно

, – написала телеведуча.

До слова, Катерина Осадча ніколи не намагалася в Мережі здаватися кращою, ніж вона є. Жінка часто публікує домашні фото, на яких фона без макіяжу, зачіски і у звичайному одязі. Телеведуча не соромиться показати свої зморшки, нервіний тон обличчя, чи не вкладене волосся. Крім того, за свої 40 років Катерина не робила пластичних операцій, чи будь-яких маніпуляцій, щоб прикрасити власну зовнішність.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?