facebook

30 років у шлюбі промайнули як один день: Павло Зібров не з першої спроби знайшов справжнє кохання з Мариною

Наприкінці серпня Павло Зібров із дружиною Мариною відзначили 30-річчя з дня весілля. Обоє мали за плечима інші стосунки та дітей. Але дякують Богу за те, що створили такий міцний союз.

Першою обраницею Павла Зіброва стала Танечка Самофалова. Молодятам ледь-ледь минуло 20 років, коли побралися. Допоки артист служив строкову службу, Тетяна закохалася у свого студента.

Зібров благав не руйнувати шлюб, бо в них підростав первісток Сергійко, та молодичка виявилася невблаганною. Нині жінка зі своїм обранцем мешкає у Канаді. А Зібров навіть не може пригадати її обличчя.

Павло Зібров із Мариною відзначили 30 років з дня весілля

Він дуже сильно переживав розставання і навіть запив. За кілька років артист познайомився з Мариною. Павло виступав на корпоративі, де молодичка працювала. Він подарував красуні календарик зі своїм номером телефону. Та запросила в гості, щоб познайомити з подругою.

Але сталося так, що та пішла, а Павло залишився з Мариною. Відтоді став частенько навідуватися у гості. За рік кохана поставила ультиматум: або одруження, або розставання.

Зіброву було трішки страшнувато після першого невдалого шлюбу знову входити у ту ж річку, та Марина настільки добре ним опікувалася, що наважився. Вже за 3 дні, коли в жінки був день народження, вони стали подружжям.

Павло Зібров та його дружина Марина відзначили річницю свого весілля та день народження
Павло Зібров із Мариною відзначили 30 років з дня весілля

Павло легко знайшов спільну мову з сином коханої жінки. А невдовзі родина поповнилася спільною донечкою Діаною. Звісно, за 3 десятиліття спільного життя траплялися й сварки, й непорозуміння. Та навчилися розв’язувати всі проблеми завдяки перемовинам. Коли вони побралися, Павлу було 37 років, а Марині – 35. Тож повторювати помилки молодості ніхто з них не хотів.

Оскільки свого часу вони просто розписалися, а весілля не влаштовували, то виправилися через 25 років. Коли відзначали срібне весілля, організували шикарне святкування з білою сукнею та повторенням обітниць.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?