facebook

Він яскраво “блиснув” – та пішов у 54 роки: якою була доля донецького гумориста та шоумена Сергія Сивохи?

Новина про те, що відомого українського актора й шоумена не стало, сполохнула кожного. Його згадає кожен, але чи дійсно ми пам'ятаємо про те, яким було його життя.

Майже рік тому, 17 жовтня 2023 року, стало відомо про те, що Сергій Сивохо помер. Річниця смерті зірки буде вже через місяць і тиждень, але пам’ятатимуть про нього довго – і його рідні, і його шанувальники. Що відомо про життя артиста.

Цікаві факти про Сергія Сивоху

Попри те, що через проблеми зі здоров’ям життя Сергія Сивохи було непростим, він не втрачав гумору та позитивного погляду на кожен день. За спеціальністю знаменитість був інженером, але ніколи ним не працював. Ще за студентських часів його життя змінило кохання.

Але не до жінки, а до сцени. Сергій Сивохо почав виступати на сцені КВК, а це змагання зробило артиста популярним на всю Україну та на інші країни, в яких знали про Клуб. Пізніше почалась кар’єра шоумена на телебаченні.

Що відомо про життя популярного шоумена Сергія Сивоху, який прославився гумором і не тільки
Що відомо про життя популярного шоумена Сергія Сивоху, який прославився гумором і не тільки

Відомим Сивохо став не лише завдяки суддівству у “Лізі сміху”. Він займався ще й громадською та політичною діяльністю. Так, 2019 року шоумен балотувався на депутата від партії “Слуги народу”, але не пройшов. Згодом він став позаштатним радником РНБО в питаннях реінтеграції Донецької області.

Що стосується здоров’я, то лише 2021 року знаменитість зізнався в інтерв’ю для журналістів, що з проблемами він живе дуже давно. Так, у 6 років йому діагностували бронхіт з астмою. Вже тоді Сергій Сивохо почав набирати зайву вагу, адже лікування містило гормональну терапію.

Що відомо про життя популярного шоумена Сергія Сивоху, який прославився гумором і не тільки
Що відомо про життя популярного шоумена Сергія Сивоху, який прославився гумором і не тільки

Цікавим фактом з життя Сивохи є і те, що йому вдалось схуднути на 50 кілограмів. Коли лікарі діагностували виразку шлунку, то повідомили – схуднення необхідне. Тоді шоумен зі 195 кілограмів “зійшов” до 145.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?