Вадим Олійник в епоху “ДіО.фільмів” крутив зіркові романи: Шаманська, Виноградова й інші втрапили на гачок

9 років тому Вадим Олійник покинув гурт "ДіО.фільми", де виступав разом із Володимиром Дантесом. Нині співак пригадав, скільки дівчат мав за час перебування у популярному дуеті.

Євген Фешак з “Люкс-ФМ” розпитав Вадима Олійника про його нинішнє життя та минуле. Співак розповів, що вже 3 роки зустрічається з дівчиною. Про весілля поки не йдеться.

Це нині він такий постійний. А в юності Oleynik частенько змінював партнерок. Вадим зізнався, що час від часу користувався прихильністю фанаток, які залюбки проводили час з відомим співаком.

Вадим Олійник пригадав юнацькі зіркові романи

Були в Олійника й відомі особистості. Так, пів року тривав роман Вадима з блогеркою Аліною Шаманською. Нині дівчина прославилася на всю Україну завдяки втечі її колишнього чоловіка Руслана Ханумака до США.

Той начебто поїхав відвідати сина за океан, а потім заявив, що залишиться з дитиною. І байдуже, що Аліна нині повернулася до України разом із нащадком та бере інтерв’ю у високопоставлених посадовців.

Вадим Олійник показав нинішню дівчину

Так от, тоді дівчина була нікому не відомою журналісткою на телеканалі “Тоніс”. Аліна приїхала взяти інтерв’ю у Вадима з “ДіО.фільмів” і зняти епізод із собачками. Олійник захопився юнкою, і вони почали зустрічатися.

На заваді серйозним стосункам стала кар’єра молодика, що на той момент стрімко розвивалася. Тож вони обговорили всі моменти й розсталися друзями.

Вадим Олійник пригадав юнацькі зіркові романи: Аліна Шаманська

Був роман у Вадима й з Оленою Виноградовою з “REAL O”. Але про дівчину він не захотів багато розповідати, оскільки назвав її “запроданкою”. Та й справді нині мешкає у рф і продовжує дружити з Регіною Тодоренко.

Траплялося й таке, що нашому серцеїду розбивали серце. Коли знімали один із кліпів, Олійнику припала до вподоби дівчина, яка грала головну роль. Та коли він хотів запросити красуню на побачення, з’ясувалося, що їй подобається режисер. Пара, до речі, й досі разом.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?