facebook

1 інгредієнт, який господині даремно не додають у борщ: всього 2 ст. ложки – і українська страва ще смачніша

Борщ – найпопулярніша українська страва, якою смакують у різних куточках країни. Розповідаємо, який один простий інгредієнт може його прикрасити.

Ця страва часто присутня в раціоні українців. Ні для кого не секрет, що в кожної господині існує власний рецепт. Він може відрізнятись абсолютними дрібницями – від кількості капусти й до того, наскільки маленькими шматочками нашаткована картопля. Втім, кожна дрібниця має сенс і може впливати на смак готової страви. Саме тому потрібно уважно підійти до всього.

Як покращити смак борщу

Так, наприклад, ви можете додати всього 2 столові ложки меду для того, аби зробити смак готового українського борщу насиченішим і набагато ніжнішим. За словами кулінарів, такий хитрий трюк допоможе нейтралізувати зайву кислоту та вирівняти баланс спецій. Мед краще обирати твердого виду – він насиченіший і містить набагато більшу палітру ароматів.

Експерти розповіли, що можна додати до борщу, аби покращити його смак і додати родзинки
Експерти розповіли, що можна додати до борщу, аби покращити його смак і додати родзинки

До слова, таким кулінарним трюком – поєднання солодкого із солоним – користуються професіонали по всьому світу. Так, наприклад, у найкращих ресторанах Франції ви можете зустріти запечені з креветками груші. А ось наші кулінари адаптували італійську піцу до гастрономічних потреб любителів експериментувати. Часто її готують із додаванням ананаса та курки.

Експерти розповіли, що можна додати до борщу, аби покращити його смак і додати родзинки
Експерти розповіли, що можна додати до борщу, аби покращити його смак і додати родзинки

Саме тому приготувати традиційний український борщ із додаванням меду – чудова ідея. Дві столові ложки у цілій каструлі будуть відчуватись ніжним присмаком. Аромат трав додасть страві шарму та зможе “розбавити” звичайний прийом їжі. До такої вечері можна подати грінки в духовці, приготовані з чорного хліба. Також не забудьте додати до борщу нарізане українське сало.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?