facebook

“Відпочили на лоні природи”: Дантес і Кацуріна на Говерлі, а Матвієнко і Мірзоян – далеко за океаном

Літо закінчилося, а подорожі – ні. Так, днями Володимир Дантес із Дашею Кацуріною підкорили Говерлу в Карпатах. А Арсен Мірзоян із Тонею Матвієнко теж потусили на природі, тільки у США.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна

Дантес не дуже любить піші переходи, тому коли під час відпочинку у Карпатах Даша запропонувала сходити в похід, уявив собі, що це буде щось легеньке. Мовляв, відійдуть десь недалечко, переночують у наметі, зварять каву на багатті.

Дантес і Кацуріна піднялися на Говерлу

Натомість пара опинилася на найвищій українській вершині – горі Говерла. Кацуріна підготувалася ретельно – наплічник зі спальником та посудом, телескопічні палиці. Володя мріяв кудись виїхати машиною і просто біля транспортного засобу зробити привал.

Дантес і Кацуріна піднялися на Говерлу

Та бувалий чоловік, залюблений у гори, запропонував підкорити вершину, і вони раптово пристали на цю пропозицію. Підйом зайняв 3 години часу. Дантес, що вперше піднявся на гору, та ще і яку, отримав купу нових вражень.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Подорож цієї пари видалася набагато довшою. Подружжя поїхало до Америки на гастролі, а вільний час провело на свіжому американському повітрі. Відпочивали дикунами у наметах.

Мірзоян і Матвієнко виступають та відпочивають в Америці

Краєвиди за океаном виявилися не менш мальовничими, як в Україні. На кам’яному парапеті, де всі закохані й не тільки залишають написи, Тоня з Арсеном написали свої імена, з’єднавши їх плюсиком та сердечком.

Мірзоян і Матвієнко виступають та відпочивають в Америці

Виступати довелося дуже багато й, звісно ж, виключно українською мовою. Та й увечері наснаги вистачало, щоб біля багаття затягнути чарівним Тоніним голосом мамину пісню “Ой, летіли дикі гуси”.

Популярне

Схожі статті

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?

Єдина донька Андрія Кузьменка – в Дубаї: але туди навіть закордонний паспорт не знадобиться (Фото)

Донька Кузьми Скрябіна Барбара активно веде соцмережі. Розповідає не лише про косметичні процедури, але й про особисте життя. Зокрема, як відвідали з чоловіком Дубаї.

Хрускіт та “соковитий” сік. Навчилася у бабусі, як приготувати вдома справжній чебурек з бульбашками

Хрумке, але ніжне тісто з бульбашками і неймовірно соковита начинка – такими виходять чебуреки за цим рецептом. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане вашим улюбленим.