facebook

“Ми підемо до суду, це буде спірне майно”: екс-дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про поділ будинку

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського шоумена, розповіла про поділ їхнього спільного будинку. Зірка зізналась, що з нею ніхто не хоче йти на контакт.

Відомий український шоумен Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною ще у жовтні 2022 року. З того моменту минуло багато часу, але зіркові колишні так і не поділили спільне майно. Причиною непорозумінь став будинок під Києвом, яке Остапчук і Горняк почали будувати ще за рік до свого розлучення – 2021 року.

Горняк про поділ майна з Остапчуком

У коментарі для ЖВЛ знаменитість розповіла, що вона намагається поговорити з колишнім чоловіком стосовно викупу своєї долі. Втім, зірка зазначила – відповіді вона й досі не отримала. Разом із тим, у блогерки відсутнє бажання йти до суду. Христина Горняк знає юридичні тонкощі, а тому усвідомлює, що в разі судового процесу майно буде “заморожене”.

Христина Горняк висловилась про поділ спільного майна зі своїм колишнім чоловіком Остапчуком
Христина Горняк висловилась про поділ спільного майна зі своїм колишнім чоловіком Остапчуком

Христина Горняк наголосила, що вона – адекватна людина, яка розуміє, що цей будинок є спільним майном колишнього подружжя. Втім, заморожувати його через судовий процес вона не хоче. У такому разі нерухомість не стане нікому в пригоді, а процес з’ясування стосунків може затягнутись на довгі роки.

“Якщо ми підемо до суду, це буде спірне майно, на нього накладеться арешт і цей будинок просто заморозиться” – прокоментувала знаменитість і зазначила, що робити таке у неї бажання немає.

Христина Горняк висловилась про поділ спільного майна зі своїм колишнім чоловіком Остапчуком
Христина Горняк висловилась про поділ спільного майна зі своїм колишнім чоловіком Остапчуком

Варто нагадати, що нині в цьому будинку живе Володимир Остапчук і його вагітна дружина Катерина. Зіркова пара переїхала за межі міста в пошуках спокійнішого життя. У будинку вони вже навіть встигли облаштувати дитячу кімнату для свого майбутнього малюка, якого Катерина Полтавська вже ось-ось народить.

Популярне

Схожі статті

Єдина донька Андрія Кузьменка – в Дубаї: але туди навіть закордонний паспорт не знадобиться (Фото)

Донька Кузьми Скрябіна Барбара активно веде соцмережі. Розповідає не лише про косметичні процедури, але й про особисте життя. Зокрема, як відвідали з чоловіком Дубаї.

Хрускіт та “соковитий” сік. Навчилася у бабусі, як приготувати вдома справжній чебурек з бульбашками

Хрумке, але ніжне тісто з бульбашками і неймовірно соковита начинка – такими виходять чебуреки за цим рецептом. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане вашим улюбленим.

Чи шкідливо покривати нігті гель-лаком: розбір компонентів у популярних складниках для манікюру

Сьогодні манікюр є одним із головних етапів у ідеальному жіночому образі. Але чи так безпечно робити манікюр, як ми думаємо? Чи існує шкода від матеріалів, які ми наносимо на свої нігті?