“Важливо залишатися людяними”: 43-річна Наталка Карпа розповіла про давній роман з авторитетом поза законом

Ніхто не має відповіді на питання чому на життєвому шляху доля посилає людину, здавалося б з зовсім іншого соціального кола. Чому шляхи з ним то розходяться, то знову перетинаються.

Наталка Карпа, відома українська співачка, рідко ділиться подробицями свого особистого життя, але в нещодавньому інтерв’ю для YouTube-каналу “Радіо Люкс ФМ” вона несподівано відкрила одну з найтаємничіших сторінок своєї молодості.

Історія із продовженням

До свого одруження з ветераном АТО Євгеном Тереховим, Наталка мала восьмирічні стосунки з чоловіком, який належав до зовсім іншого кола — кримінального. Ця несподівана історія, здавалося б, забута.

Наталка Карпа зі своєю родиною. Скриншот фото з Мережі

Але навіть через багато років, колишній коханий продовжує підтримувати співачку в складні моменти життя.

Карпа згадала один особливо важкий випадок, коли вже після завершення цих стосунків вона опинилася у Львові зі своєю маленькою донькою. У дитини раптово піднялася температура до 40°, і співачка була у відчаї, не знаючи, що робити. “Я була розгублена і відчувала себе абсолютно безсилою, не знала, до кого звернутися”, — пригадує Наталка. Але дивним чином саме в цей момент їй подзвонив її колишній коханий. Він несподівано запропонував свою допомогу, і ця підтримка стала для Карпи справжнім порятунком.

Відтоді пройшли роки, але доля знову звела їх. Наталка поділилася історією, як нещодавно під час гастролей у Трускавці вона випадково зустрілася з цим чоловіком. “Ми дуже тепло поспілкувалися, — розповідає співачка.

Наталка Карпа. Інтерв’ю для YouTube-каналу “Радіо Люкс ФМ”. Скриншот фото з Мережі

Карпа зазначила, що ця зустріч змусила її замислитися про важливість людяності та мудрості, навіть коли шляхи розходяться.

“Я вважаю, що напевно люди мають залишатися людьми мудрими й доцільними”, — підсумувала вона.

Ця розповідь вкотре нагадує, що стосунки можуть мати різні обличчя, але навіть після завершення їхній вплив на наше життя залишається важливим і глибоким. Наталка Карпа показала, що, попри минуле, вона зберігає тепло і вдячність за ті моменти, які подарувала їй доля.

Популярне

Схожі статті

Скільки чоловіків було у Насті Каменських до Потапа: жила з бідним студентом і була коханкою футболіста

Співачка Настя Каменських вийшла заміж за репера Потапа, коли їй було 32 роки. До цього артистка користувалася шаленою популярністю у чоловіків.

На столі стільки всього, а гості беруть тільки цей салат з рибою! Смачна і нарядна “Жіноча слабкість”

Такий салат точно стане зіркою вашого святкового столу. Він має вишуканий та дуже ніжний смак. Готується цей салат з слабосоленою червоною рибою.

Він втратив таких жінок: як виглядають колишні Андрія Задворного з “Холостячки-2” Злата Огнєвіч та Юля Поляк

Андрій Задворний, переможець другого сезону "Холостячки" зі Златою Огнєвіч, намагався побудувати стосунки з іншою. Втім, і другий роман у чоловіка не завершився успіхом.