“Стрічку про батька так і не подивилися”: Назарій та Дмитро Яремчуки проігнорували найкасовішу документалку

Назарій та Дмитро Яремчуки не дали інтерв'ю для документального фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси". Альберт Цукренко вирішив розібратися, чому так сталося, й поспілкувався з братами.

Назарій Яремчук назвав свого сина Назарієм. Легендарний співак мав двох синів – Назарія і Дмитра. Син Назарія має лише по батькові Назарійович. А Дмитро свого нащадка теж назвав Назарієм. Ось така плеяда Назаріїв утворилася.

Цікавість до неординарної постаті першої української попзірки Назарія Яремчука цього літа отримала новий поштовх. Це пов’язано з виходом документальної стрічки “Яремчук: Незрівнянний світ краси”, роботу над якою ініціювала донька артиста Марія.

Назарій та Дмитро Яремчуки не подивилися фільм про батька

Коли фільм вийшов у прокат, то побив усі рекорди за зборами, які перевищили 10 млн гривень. От тільки старших дітей у кіно ми не побачили. Тож Цукренко вирішив надолужити цю прогалину й поспілкувався з Назарієм та Дмитром Яремчуками.

Чоловіки певні, що ім’я батька звучить не через вихід фільму, а тому, що він був дуже яскравою та харизматичною особистістю. Брати зізналися, що не знайшли часу переглянути цю кінематографічну роботу.

Назарій та Дмитро Яремчуки не подивилися фільм про батька

Марія Яремчук відзначала, що запрошувала старших родичів дати інтерв’ю, але вони відмовилися. Дмитро відказав, що все було трішки не так, але не схотів вдаватися у деталі. Назарій нагадав, що це не перша стрічка про тата.

До його 60-річчя виходив фільм на Суспільному “Місія, позначена небом”. Були й роботи інших кіностудій, присвячені цьому великому артисту. Фільм Марії теж несе позитив, адже ті, хто не знали особисто Назарія, змогли дізнатися про нього якомога більше.

Нащадки про татуся не забувають. Щороку до його дня народження влаштовують фестиваль “Родина”. Щодо авторських прав на пісні Назарія брати Яремчуки відзначили, що вони є суміжними, адже розподіляються між автором слів, композитором, виконавцем та студією. Тож спадкоємцям – Дмитру, Назарію та Марії Яремчук – належить їхня часточка.

Популярне

Схожі статті

“Що не поділив із першою і чому приховав весілля з другою”: Сергій Притула не любить говорити про особисте

43-річний Сергій Притула не любить говорити про особисте життя. Навіть друге весілля зіграв в умовах особливої таємничості. Та все ж дещо із життя шоумена-волонтера вдалося дізнатися.

Таємні романи зірок, які розкрилися лише зараз: Тарабарова “любилася” з Дантесом, а Таяна – з Коляденком

Медійні люди часто приховують своє особисте життя і лише через багато років виходять назовні їхні секрети. Про які таємні романи стало відомо нещодавно, читайте далі у матеріалі.

Баклажани по-середземноморськи: таку закуску не гріх і гостям подати – здивуються та запишуть рецепт

Якщо хочеться взяти звичайні продукти й приготувати щось екзотичне, скористайтеся рецептом баклажанів по-середземноморськи. Така подача неабияк захопить всіх присутніх за столом.