facebook

“Роки йдуть, а ми не змінюємось!”: хореографиня Ілона Гвоздьова дала урок танців сестрам Завальським

Ілона Гвоздьова взялася навчити сестер Завальських хореографічним рухам. Співпраця всім трьом припала до вподоби. Керівниця навіть назвала Анну та Аліну "запальничками".

Ілона Гвоздьова запросила на урок танців сестер Завальських. Хореографиня відразу зізналася, що співати абсолютно не вміє. Їй легше перебувати в русі. Про підопічних у вчительки склалося позитивне враження:

“Роки йдуть, а ми не змінюємось! Дякую дівчатам! Ви запальнички ще ті”.

Ілона Гвоздьова дала урок танців сестрам Завальським

Жаль, що просто посеред заняття вимкнули світло, тож із музикою не склалося. Та хіба україночкам щось може завадити досягнути бажаного?! Ілона давала настанови з почуттям гумору:

“Попочку назад, а ручки вверх-вниз! Це має бути весело. Він виходить, а ти туди-сюди. Згадали грушу, чоловіка і б’ємо! Сіла, впала, побила…”

Ілона Гвоздьова дала урок танців сестрам Завальським

Гвоздьова обіцяла викласти повний випуск на Ютуб-каналі “Танці для всіх”. А підписники Інстаграм-каналу зірки відзначили:

“Це точно – ці дівчата не змінюються. Молодці!”

Ілона Гвоздьова дала урок танців сестрам Завальським

Анна Завальська з цим твердженням не погодилася, мовляв, змінюються, але подякувала за те, що бачать їх такими ж гарними, як раніше. А компліменти продовжували надходити:

“Які ж ви заряджені!”

Не обійшлося й без гумору в бік Гвоздьової:

“Скоро буде: танцювати я не вмію, але вмію створювати настрій”.

Всі зійшлися на думці, що випуск буде неймовірним і його обов’язково слід передивитися. Оскільки сестер Завальських давно не було в інфопросторі, всі гадали, що вони виїхали за кордон. Та, як бачимо, перебувають у Києві, ще й частенько виступають разом, як у старі добрі часи.

Популярне

Схожі статті

“Я за те, щоб міміка була від природи”: дружина Тараса Тополі розповіла всю правду про пластичні операції

Олена Тополя у 38 років виглядає ідеально. Колишня Alyosha клянеться-божиться, що не залучала пластичні операції для розгладжування зморшок. Яким же чином тоді доглядає за обличчям?

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Соковиті, ніжні і нереально смачні – саме такими виходять курячі рулетики за цим рецептом. Страва виходить святковою і небанальною, а готується просто.