facebook

Катерина Кухар після розлучення зі Стояновим розповіла про нового обранця: “Це не той, про кого пише преса”

Нещодавно Катерину Кухар запідозрили у стосунках зі стилістом Олександром Левинським. Та сама балерина не приховує, що має нового чоловіка, але запевняє, що це не той, про кого всі думають.

Про те, що Катерина Кухар і Олександр Стоянов розлучилися, почали говорити ще восени 2023 року. До цих пір подружжя офіційно не заявляли про розлучення, та неодноразово на це натякали. Так, останній рік Кухар і Стоянова не бачили разом, а в Мережі більше нема їхніх спільних фото. При цьому Балерина у своєму блозі розповідала, що у неї розпочалося нове життя і через це вона навіть вирішила змінити зачіску. А в одному з інтерв’ю Катерина зазначила, що вони зі Стояновим ідуть різними шляхами.

Катерина Кухар після розлучення зі Стояновим розповіла про нового обранця

На днях почали говорити про те, що у Кухар з’явився новий обранець. Справа в тому, що балерина опублікувала відео з відпочинку, де прихильники розгледіли чоловіка. Так, у таємному незнайомці впізнали стиліста Олександра Левинського.

Катерина Кухар після розлучення зі Стояновим розповіла про нового обранця

Інтернет-видання почали писати про те, що Кухар показала свого нового чоловіка. Балерина вирішила на це відреагувати.

Так, у своїх Інстаграм-сторіс Катерина опублікувала відео, на якому зізналася, що дійсно має нові стосунки. При цьому жінка додала, що її обранець зовсім не той, про кого пише преса. Ім’я свого нового чоловіка Кухар називати не стала.

Читаю я про себе новини: “Катерина Кухар приміряла весільну сукню”, ” Катерина Кухар показала нового обранця”. Звісно, всі хочуть від мене коментар. Але ж, подивіться будь ласка, на відео 2 різні чоловіки, це по-перше. А по-друге: це зовсім не той, про кого пише преса

, – сказала балерина.

Катерина Кухар після розлучення зі Стояновим розповіла про нового обранця
Катерина Кухар після розлучення зі Стояновим розповіла про нового обранця

Нагадаємо, Катерина Кухар і Олександр Стоянов багато років поспіль жили у цивільному шлюбі і лише у 2018-му офіційно одружилися. Подружжя мають двох дітей: сільну доньку Анастасію та сина від першого шлюбу Кухар Тимура.

Популярне

Схожі статті

“Я за те, щоб міміка була від природи”: дружина Тараса Тополі розповіла всю правду про пластичні операції

Олена Тополя у 38 років виглядає ідеально. Колишня Alyosha клянеться-божиться, що не залучала пластичні операції для розгладжування зморшок. Яким же чином тоді доглядає за обличчям?

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Соковиті, ніжні і нереально смачні – саме такими виходять курячі рулетики за цим рецептом. Страва виходить святковою і небанальною, а готується просто.