Зловмисники орудують: Павло Зібров і Клавдія Петрівна сповістили про зламані особисті сторінки в месенджерах

Сучасне життя кожного активного громадянина давно тісно пов'язане із популярними месенджерами в інтернеті. Тож не припустимо, щоб хтось мав можливість скористатися чужими даними.

Останнім часом українці все частіше стають жертвами цифрових аферистів, які підступно втручаються в їхнє особисте життя через соціальні мережі та месенджери. Ця хвиля кіберзлочинності не обійшла й популярних артистів. Зокрема, Павло Зібров та співачка, під псевдонімом Клавдія Петрівна, опинилися в центрі уваги через зламані акаунти.

Павло Зібров й Клавдія Петрівна потрапили на гачок зловмисників. Скриншот фото з Мережі

Так, днями Павло Зібров попередив своїх шанувальників про те, що його сторінка в Telegram була зламана. Артист звернувся до громадськості з проханням не реагувати на жодні повідомлення, що приходять від його імені, адже всі прохання чи вимоги — це фікція шахраїв. Він закликав бути обережними та не піддаватися на провокації.

“Друзі, на жаль у мене сьогодні зламали Телеграм. Від мого імені прохання не дійсні. Дякую”- написав співак у Facebook.

Також Клавдія Петрівна, яка останнім часом набрала популярності, повідомила про злам її сторінки в Instagram. Про це розповів ютуб канал Trutyzna. Співачка була шокована та розчарована, коли виявила, що її особиста інформація більше не під контролем. Вона звернулася до шанувальників з проханням ігнорувати будь-які дивні чи підозрілі повідомлення, які можуть надходити з її акаунта.

Обурення серед шанувальників цих артистів зростає. Люди не тільки розчаровані, але й розлючені тим, що їхні улюблені зірки стають мішенями для шахраїв. Фанати та небайдужі громадяни вимагають негайних дій від кіберполіції для припинення цих злочинів. А головне, вони очікують швидкого повернення контролю над акаунтами артистів, аби ті могли безпечно спілкуватися зі своїми прихильниками.

Українське суспільство з нетерпінням чекає на відповідні дії правоохоронних органів, адже питання кібербезпеки стає дедалі актуальнішим.

Популярне

Схожі статті

Скільки чоловіків було у Насті Каменських до Потапа: жила з бідним студентом і була коханкою футболіста

Співачка Настя Каменських вийшла заміж за репера Потапа, коли їй було 32 роки. До цього артистка користувалася шаленою популярністю у чоловіків.

На столі стільки всього, а гості беруть тільки цей салат з рибою! Смачна і нарядна “Жіноча слабкість”

Такий салат точно стане зіркою вашого святкового столу. Він має вишуканий та дуже ніжний смак. Готується цей салат з слабосоленою червоною рибою.

Він втратив таких жінок: як виглядають колишні Андрія Задворного з “Холостячки-2” Злата Огнєвіч та Юля Поляк

Андрій Задворний, переможець другого сезону "Холостячки" зі Златою Огнєвіч, намагався побудувати стосунки з іншою. Втім, і другий роман у чоловіка не завершився успіхом.