Приготувала цілу миску паштету і через 1 годину її вже не було: дуже смачна намазка з оселедця і сирків

Якщо ви любите оселедець, ця намазка вам точно сподобається! Рибний паштет виходить дуже ніжним на смак та з приємною пікантністю. Така намазка ідеально смакує з чорним хлібом.

Оселедець – дуже смачна і доступна в наших краях риба. Зазвичай її споживають у слабосолоному вигляді. Оселедець ідеально смакує з картоплею.

Та оселедець можна не лише їсти у чистому вигляді, а й робити з нього різноманітні закуски. Одна з найвідоміших закусок з цієї риби – одеський форшмак. Це намазка з оселедця з додаванням яблука, вершкового масла та ще кількох інгредієнтів. Та цю класичну закуску можна зробити ще смачнішою, додавши до неї плавлений сир.

Необхідні інгредієнти:

  • філе оселедця – 150 г;
  • яблуко – 1 шт;
  • яйце – 1 шт;
  • плавлений сир – 50 г;
  • вершкове масло – 30 г;
  • сік лимона – 1 ч.л;
  • зелена цибуля;
  • чорний перець.

Спосіб приготування:

Для приготування цієї намазки можна скористатися м’ясорубкою, або ж власноруч подрібнити всі інгредієнти якомога дрібніше.

Яблоко обирайте зелене і соковите. Очищаємо яблуко від шкірки і серцевинки і ріжемо дуже дрібним кубиком.

Рецепт смачної і ніжної намазки з оселедця і плавлених сирків
Рецепт смачної і ніжної намазки з оселедця і плавлених сирків

Відварене яйце розділяємо на білок та жовток. Білок дрібно ріжемо і відправляємо до яблука, а жовток залишаємо. Так само дрібно ріжемо оселедець і цибулю. Всі інгредієнти змішуємо.

В окремій мисці змішуємо м’яке вершкове масло, плавлений сирок і відварений яєчний жовток. Все розтираємо вилкою до однорідного стану. Додаємо цю “кашку” до інших інгредієнтів. Туди ж додаємо сік лимона і чорний мелений перець. Все ретельно перемішуємо і присипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Рецепт смачної і ніжної намазки з оселедця і плавлених сирків
Рецепт смачної і ніжної намазки з оселедця і плавлених сирків

Готову намазку подаємо з чорним хлібом, або підсмаженими тостами. Такий паштет виходить дуже ніжним, з вершковими нотками і має пікантний смак. Солоний оселедець ідеально поєднується з кислим яблуком, гострою цибулею та вершковим сиром.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?