facebook

“Мама просила подумати”: дружина Тімура Мірошниченка Інна поставила батьків перед фактом про усиновлення

Інна та Тімур Мірошниченки зважилися на неабиякий відчайдушний крок. Маючи двох дітей, зголосилися усиновити спочатку хлопчика, а потім ще й дівчинку. Цікаво, як сприйняли поповнення їхні батьки?

Дружина відомого телеведучого Тімура Мірошниченка Інна поділилася з підписниками свого Інстаграм-акаунту деталями стосунків із власними батьками. Зокрема, жінка відзначила, що ідею усиновлення дітей з мамою та татом не погоджувала.

Як поставилися до усиновлення батьки Інни та Тімура Мірошниченків

Тімур вчинив так само. Сповістили про Марселя, коли все було вже вирішено. Звісно, батьки від несподіванки деякий час перебували у стані шоку. Бабусі бідкалися, що не вистачить сил аж на трьох онуків. Іннин тато коротко поцікавився:

“Це остаточне рішення?”

І просто привітав. Щодо Ангеліни страхів виявилося ще більше, адже потенційні бабусі боялися, що дівчинка майже доросла зі сформованою особистістю. Та Інна зауважила:

“Це в першу чергу дитина”.

Коли все сталося, новоспечена матуся 4-х дітей не раз пригадувала слова мами, мовляв, жінка мала рацію. А тато був не оригінальним. Дізнавшись, що це остаточне рішення, знову привітав.

Як поставилися до усиновлення батьки Інни та Тімура Мірошниченків

Перед дітьми бабусі й дідусі своїх страхів не показували. Прийняли й Марселя, й Ангеліну неначе справжніх онуків. Інна дивувалася: скільки в них закладено “прийняття й безумовної любові”.

Тепер уже батьки подружжя дивувалися травмованим душам малят, які перебувають у закладах інституційного догляду. Інна з Тімуром безмежно вдячні, що не почули від найближчих родичів фраз типу: “Навіщо? А що як це нашкодить вашим дітям? Поверніть назад!”

Тепер ставлення до всіх чотирьох дітей однакове, як до рідних онуків. Допис Інни Мірошниченко розчулив підписників до глибини душі. Багато хто писав у коментарях, що пустив сльозу. Назвали родину “гордістю та прикладом для наслідування”.

Популярне

Схожі статті

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Соковиті, ніжні і нереально смачні – саме такими виходять курячі рулетики за цим рецептом. Страва виходить святковою і небанальною, а готується просто.

Просто додаю це у борошно, щоб вареники завжди виходили ідеальними: піддивилася рецепт у одного кулінара

Вміти приготувати ідеальне тісто на вареники, яке буде ніжне та при цьому не буде рватися, хоче кожна господиня. І є один кулінарний секрет, як цього досягти.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з відомим співаком: “Ще чогось варта”

Тоня Матвієнко дуже довго не коментувала чутки про те, що має роман на стороні. Співачці приписують стосунки з відомим артистом Романом Скорпіоном.