facebook

“Вадим попросив красиву й талановиту співачку”: як Поплавський звів на 20 років Буряковського та Полякову

Оля Полякова та Вадим Буряковський разом уже 20 років. Кума співачки пригадала, як сталося їхнє знайомство. Виявляється, в усьому замішаний Михайло Поплавський.

Шлюб Олі Полякової з бізнесменом Вадимом Буряковським можна назвати ідеальним. Пара зо 2 десятиліття перебуває разом. За цей час устигли народити двох чарівних доньок Марію та Алісу.

Мало хто знає, що Вадим познайомився з 25-річною білявкою у 40-річному віці. На той момент чоловік був одруженим. А про Полякову дізнався завдяки співочому ректору Михайлу Поплавському.

Як познайомилися Оля Полякова та Вадим Буряковський

Оскільки вони були сусідами, то Буряковський попросив Мих Миха прислати до нього на ювілей якусь симпатичну дівчину, щоб гарно співала. Поплавський передав подібне доручення підлеглій Світлані Легкій.

Та зробила вибір на користь Олі, й Полякова поїхала розважати іменинника. Що було далі, ми всі чудово знаємо. Вадим так сильно захопився дівчиною, що покинув заради неї дружину й одружився вдруге. Це сталося 11 вересня 2004 року.

Як познайомилися Оля Полякова та Вадим Буряковський

На щастя, дітей у першому шлюбі багатій не мав. А молодша на 15 років жінка подарувала йому аж двох донечок. До речі, Світлана стала хрещеною мамою Аліси. Певно, так Ольга вирішила віддячити подрузі за своє кохання й шлюб. Спочатку вони з Легкою не дружили. Та згодом перетнулися на телебаченні, почали співпрацювати й стали найкращими подругами.

Як познайомилися Оля Полякова та Вадим Буряковський

Торік 11 вересня Оля навіть не згадала про день весілля. Натомість із нагоди 20-річчя подружнього життя підбила підсумки шлюбу:

“Спочатку взяв мене на ручки, а потім навчив ходити і робити все самій. А потім не заважав – тільки підтримував та хвалив!”

Натомість Гарік Корогодський, який чудово знайомий з Буряковським, відзначив:

“Я пам’ятаю, як ви познайомилися. Вадик такі про тебе пісні співав – закоханий підліток, і зараз так само”.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.