Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Ірина Білик

Співачка хоч і не спромоглася вийти заміж за Діму Коляденка, але пристрасті в стосунках вирували немов на вулкані. Ірина з сумом згадує, що хореограф ревнував її практично до всіх підряд – чоловіків, геїв, жінок. Після таких сцен ревнощів наступала шалена ніч кохання.

Як зірки потерпають від ревнощів

Але передували їй розбитий посуд, розрізані картини й інші акти вандалізму. Одного разу розлючений чоловік викинув із вікна… диван. Це був легкий предмет меблів з балкона. Приземлився він на дах ресторану, проломивши його. Коли зірці увірвався терпець, вона вигнала коханого з дому. А той помстився, продавши глянцю її інтимні фото.

Олеся Жураківська

Під час проживання у москві, акторка закохалася у гарячого кавказького хлопця. Чоловік так допікав українці ревнощами, що у театрі колеги відмовлялися грати сцени разом з Олесею, щоб не мати потім розбірок з її благовірним. Жураківська кілька разів втікала від ревнивця, але він завжди знаходив і повертав додому.

Як зірки потерпають від ревнощів

Тоді вирішила діяти іншим шляхом. Коли у них вдома гостював близький родич чоловіка, вона повернулася додому о 6-й ранку. Такого приниження чоловік не стерпів. Тож виставив дівчину за двері разом із котом та швейною машинкою. Олеся попростувала на вокзал і повернулася до Києва.

Руслана Лижичко

Руслана з Олександром Ксенофонтовим підібралися неначе два чоботи – пара. Обоє виявилися надміру ревнивими. Лижичко частенько влаштовувала такі запальні сцени ревнощів, що доходило до биття посуду. А коли побачила СМСку від незнайомки, то розбила телефон благовірного. Хоча то була однокласниця Сашка, яка лише хотіла надіслати йому власну книгу.

Як зірки потерпають від ревнощів

Олександр, попри зовнішній спокій, теж частенько влаштовував дружині скандали. Переважно через танцюристів з її колективу. Вгамувався лише тоді, коли один із молодиків одружився, а в іншого народилася дитина.

Популярне

Схожі статті

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?

Синоптики розказали про бабине літо в Україні: прогноз осінніх похолодань на вересень 2024 – яка буде погода

Літо цьогоріч видалося аномально спекотним. Тож українці цікавляться, чого чекати від осені. Коли настане бабине літо і якою буде погода до кінця вересня та на початку жовтня?

Вікові татусі: Вакарчук, Юрій Горбунов, Віктор Павлік – зіркові чоловіки, які стали батьками далеко за 40

Більшість жінок намагаються встигнути народити до 35 років, а ось чоловіки можуть ставати татами і в 50+ років. Серед представників шоу-бізнесу багато тих, хто став батьком у зрілому віці.