Таємні романи зірок, які розкрилися лише зараз: Тарабарова “любилася” з Дантесом, а Таяна – з Коляденком

Медійні люди часто приховують своє особисте життя і лише через багато років виходять назовні їхні секрети. Про які таємні романи стало відомо нещодавно, читайте далі у матеріалі.

Зазвичай, українські знаменитості ділять з прихильниками подробицями свого особистого життя. Та буває, що вони навпаки приховують своїх других половинок і про їхні романи стає відомо вже тоді, коли пари розходяться.

Володимир Дантес і Світлана Тарабарова

Володимир Дантес і Світлана Тарабарова перебували у стосунках

Володимира Дантеса і Світлану Тарабарову доля звела на музичноу шоу “Фабрика зірок”. Між ними відразу промайнула іскра і вони почали зустрічатися. Їхні стосунки тривали майже 3 роки і закохані навіть планували одружити. Та цього так і не трапилося. Зараз Тарабарова зізнається, що їхні стосунки з Дантесом були токсичними і без поваги один до одного.

Після розставання з Тарабаровою Дантес почав стосунки зі співачкою Надією Дорофєєвою, з якою провів наступні 10 років свого життя. А ось Світлана вийшла заміж і народила трьох дітей.

Таяна і Філіп Коляденко

Між Таяною і Філіпом Коляденком був таємний роман
Між Таяною і Філіпом Коляденком був таємний роман

Співачка Таяна і молодий музикант Філіп Коляденко приховували свої стосунки. Лише у 2019 році, коли пара вже розійшлася, артистка зізналася, що дійсно мала відносини з Філіпом. За словами Таяни, побудувати міцні стосунки їм завадила різниця у віці: жінка старша за хлопця на 8 років. Врешті, співачка вирішила покинути молодого музиканта, щоб не обтяжувати його.

Даша Астаф’єва і Міша Крупін

Даша Астаф'єва і Міша Крупін
Даша Астаф’єва і Міша Крупін

Співачка Даша  Астаф’єва якийсь час була у стосунках з лідером гурту “Корупція” Михайлом Крупіним і приховувала це. Їхні стосунки закінчилися розставанням і тільки після цього Даша перестала приховувати роман. Та варто відзначити, що між колишніми коханцями залишились гарні стосунки після розставання.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?