Скільки чоловіків було у Насті Каменських до Потапа: жила з бідним студентом і була коханкою футболіста

Співачка Настя Каменських вийшла заміж за репера Потапа, коли їй було 32 роки. До цього артистка користувалася шаленою популярністю у чоловіків.

Ні для кого не секрет, що Настя Каменських являється офіційною дружиною репера Потапа. Та до заміжжя з Олексієм, співачка ретельно приховувала своє особисте життя.

З ким крутила романи Настя Каменських до заміжжя з Потапом?

Володимир Дятлов

Всі чоловіки Насті Каменських: Володимир Дятлов
Всі чоловіки Насті Каменських: Володимир Дятлов

Перші серйозні стосунки Насті Каменських були з хлопцем на ім’я Володимир. Вони познайомились ще в студентські часи і були парою кілька років. Причиною розставання Каменських з Дятловим стала відстань. Через сімейні обставини хлопець переїхав з Києва у Миколаїв. Якийсь час закохані їздили один до одного. Та, врешті, стосунки на відстані себе вичерпали.

Цікаво, що Каменських і Дятлов навіть зараз підтримують дружні стосунки.

Геннадій Вітер

Всі чоловіки Насті Каменських: Геннадій Вітер
Всі чоловіки Насті Каменських: Геннадій Вітер

Свої стосунки з телеведучим Геннадієм Вітром Каменських ретельно приховувала. Та в Мережі є безліч доказів того, що між ними був роман. Так, Геннадія часто помічали біля гримерки Каменських. Також папараці фотографували закоханих на вулиці, коли вони прогулювалися. Ходять чутки, що Вітер навіть пропонував Каменських одружитися, та їхні стосунки все ж завершились розставанням.

Денис Бойко

Всі чоловіки Насті Каменських: Денис Бойко
Всі чоловіки Насті Каменських: Денис Бойко

Довгий час в Мережі ширилися чутки про те, що Настя Каменських крутить роман з воротарем клубу “Динамо” Денисом Бойко. Правда це, чи лише чутки, так досі й не відомо. Сама Каменських не коментує свої відносини з чоловіками до Потапа.

Потап

Потап і Настя Каменських не поспішали розповідати про роман
Всі чоловіки Насті Каменських: Потап

Потап – єдиний офіційний чоловік Насті Каменських. Стосунки з Потапом Каменських приховувала протягом 5 років, та у 2019 році, в день власного весілля, закохані розкрили всі карти. Цікаво, що офіційно одруженими Потап і Настя були ще за рік до власного весілля.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?