Фото гарячіше, ніж у Тіни Кароль: українська співачка Злата Огневич знялася у відвертій фотосесії

Українська співачка Злата Огневич показала відверті фото і розповіла, як позбулася комплексів.

Українська співачка Злата Огневич на своїй сторінці в Інстраграм опублікувала кілька фотографій з недавньою фотосесії.

Співачка Злата Огневич написала:

«Якби мені ще пару років тому сказали, що я знімуся в такому відвертому фотосеті, я б розсміялася цій людині в обличчя. Я зробила величезну внутрішню роботу, щоб полюбити себе, свою суть».

Певица Злата Огневич
Співачка Злата Огневич

Знімки артистки вийшли відвертими, але в той же час дуже красивими. Для фотосесії Злата Огневич вибрала два варіанти шикарної білизни. Співачка одягла гарний топ в горох і з мереживом, а також облягаючу прозору спідницю довжини міді.

Також українська співачка поділилася історією з минулого зі своїми підписниками. Злата Огневич розповіла про любовні відносини; про чоловіка, який бачив у ній лише «незграбну, коротконогу і з жахливим голосом дівчину» і називав популярну співачку невдахою і неталановитою.

Артистка стверджує, що потрібно жити в повній гармонії і чесності з душею. У Злати було багато комплексів, які заважали жити. Але співачка прийняла і полюбила себе. Зараз вона не соромиться і впевнена в своїй зовнішності, тому такими ефектними вийшли фотографії в нижній білизні.

Злата Огневич в белье
Злата Огневич в білизні

Шанувальники просто в захваті від знімків. ««Не виглядає вульгарно, цілком пристойно», «ніжна, жіночна і красива дівчина! «Ви прекрасні і душею і тілом» », – прокоментували фанати.

Нагадаємо, що в 2013 році українська співачка Злата Огневич представляла Україну на конкурсі «Євробачення» і зайняла 3-є місце.

Украинская певица
Українська співачка

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.