“Можу собі дозволити”: 40-річна Слава Камінська натякнула на третій шлюб та майбутнє поповнення родини

Слава Камінська вирішила втретє сходити заміж, сповістивши про це своїх фанів. Щоправда, збираючись народити обранцю дітей, так і не спромоглася показати його обличчя та назвати ім'я.

У своєму Інстаграм-акаунті 40-річна Слава Камінська про зміни у власному соціальному статусі не сповіщає. Натомість у Сторіз можемо побачити “неангелку” в білій сукні з вельоном та знімок руки з обручкою.

Слава Камінська втретє вийшла заміж

Як завше, колишня підопічна Юрія Нікітіна говорить натяками та загадками. Навіть зголосившись відповісти на запитання підписників Інсти, зазвичай не дає конкретних відповідей, а відбувається жартами.

Зірка давно інтригує широкий загал натяками на стосунки. Тепер відзначила, що час від часу усамітнюються з коханим в іншій країні, бо навіть мешкання на мальовничому острові з часом приїдається.

Слава Камінська втретє вийшла заміж

Дітей Слава не боїться залишити на няню, допоки сама відбуває у романтичну подорож. Та навіть показавши обручку, Камінська не наважилася постати перед фанами з чоловіком – заблюрила його обличчя на спільному фото.

Коли у зірки поцікавилися, як звати її благовірного, вона відказала, що на ім’я та по батькові. Комусь видалося, що чоловік набагато молодший. На це Слава знову віджартувалася.

Слава Камінська втретє вийшла заміж

Мовляв, йому 19 років, але, на диво, утримує не вона його, а навпаки. Про освідчення співачка почала натякати ще з травня 2023 року. Казала, що коханий родом з Естонії та чудово розуміє українську мову, хоча сама знаменитість веде акаунт переважно російською.

Також Камінська підтвердила, щоб збирається обдаровувати свого третього чоловіка нащадками. Слава сповістила, що познайомилися вони просто на вулиці. І хоч співачка називає коханого чоловіком та розмірковує, скільки дітей йому народить, особисто сказала Славі Дьоміну, що поки не вийшла заміж. Мовляв, самее цей блогер дізнається подібну новину першим.

Популярне

Схожі статті

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?

Синоптики розказали про бабине літо в Україні: прогноз осінніх похолодань на вересень 2024 – яка буде погода

Літо цьогоріч видалося аномально спекотним. Тож українці цікавляться, чого чекати від осені. Коли настане бабине літо і якою буде погода до кінця вересня та на початку жовтня?

Вікові татусі: Вакарчук, Юрій Горбунов, Віктор Павлік – зіркові чоловіки, які стали батьками далеко за 40

Більшість жінок намагаються встигнути народити до 35 років, а ось чоловіки можуть ставати татами і в 50+ років. Серед представників шоу-бізнесу багато тих, хто став батьком у зрілому віці.