Дружина Павліка Репяхова похизувалася новою квартирою у Києві і показала її зсередини: “Я про це мріяла”

Катя Репяхова поділилася з прихильниками радісною новиною і повідомила про переїзд на нову квартиру. Нове помешкання зіркової родини просторе і з гарним ремонтом.

Зіркове подружжя Віктор Павлік і Катя Репяхова довгий час жили на невеликій орендованій квартирі на лівому березі Києва. Катя не приховувала, що помешкання для них було трохи затісним, особливо після народження сина.

На днях блогерка поділилася з прихильниками радісною новиною: вони нарешті переїжджають на іншу квартиру. Інше житло також орендоване, власну нерухомість подружжя поки що не мають.

Віктор Павлік із дружиною Катериною переїхали зі своєї квартири у Києві
Віктор Павлік із дружиною Катериною переїхали зі своєї квартири у Києві

Так, Катя провела рум-тур по новій квартирі і показала, як виглядає її нова оселя. Квартира дуже світла і простора. У 3-річного Михасика нарешті з’явилася власна кімната і ігрова зона у вітальні. Меблів у новій квартирі поки що небагато, але подружжя планують облаштувати кімнати так, як їм подобається.

Віктор Павлік із дружиною Катериною переїхали зі своєї квартири у Києві
Віктор Павлік із дружиною Катериною переїхали зі своєї квартири у Києві

Щодо покупки власного житла Репяхова відповідала раніше у своєму Інстаграм-блозі. Як відомо, зіркове подружжя мають високий дохід і могли б вкласти кошти у купівлю власної нерухомості. Втім, Катя зізнається, що хотіла б придбати просторий приватний будинок, а ціни на таку нерухомість дуже високі і вона поки що немає фінансової можливості на придбання такої нерухомості.

Нагадаємо, Катя Репяхова – четверта офіційна дружина Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого обранця на 29 років та це не завадило їм побудувати міцну родину. Катя не приховує, що відчуває різницю у віці зі своїм чоловіком, та сприймає його таким, яким він є. Репяхова запевняє, що справжньому коханню нічого не може завадити, тим більше різниця у віці.

У 2020 році закохані офіційно одружилися, а через рік у них народився син Михасик. На одній дитині подружжя зупиняти не планують. За словами Каті, вона хоче мінімум двох, а краще – трьох дітей.

Популярне

Схожі статті

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?

Синоптики розказали про бабине літо в Україні: прогноз осінніх похолодань на вересень 2024 – яка буде погода

Літо цьогоріч видалося аномально спекотним. Тож українці цікавляться, чого чекати від осені. Коли настане бабине літо і якою буде погода до кінця вересня та на початку жовтня?

Вікові татусі: Вакарчук, Юрій Горбунов, Віктор Павлік – зіркові чоловіки, які стали батьками далеко за 40

Більшість жінок намагаються встигнути народити до 35 років, а ось чоловіки можуть ставати татами і в 50+ років. Серед представників шоу-бізнесу багато тих, хто став батьком у зрілому віці.