Як склалася доля Слави Фролової, яка була суддею “Україна має талант”: втратила доньку, а син має діагноз

Зірка СТБ Слава Фролова багато років поспіль була суддею шоу "Україна має талант". Та останні роки про жінку нічого не чути у медіапросторі.

Слава Фролова запам’яталася українській публіці як суддя шоу “Україна має талант”. Слава завжди була дуже тактовною і м’якою суддею, яка люб’язно відносилася до учасників шоу.

Телеглядачі дуже любили Славу Фролову, та мало хто знав, чим в житті займалася жінка, та чому саме її обрали оцінювати таланти українців.

Слава Фролова все життя була пов’язана з мистецтвом. Жінка має три вищі освіти: диплом художника-оформлювача, режисера драматичного театру, та освіту на факультеті режисури та кіно. Також вона працювала теле- і радіоведучою.

Слава Фролова розповіла про втрату доньки і особливого сина
Як склалася доля Слави Фролової, яка була суддею Україна має талант

Після завершення телекар’єри на СТБ, Слава Фролова заснувала кілька художніх проєктів, які націлені на підтримку та розвиток молодих українських художників. Зараз Слава Фролова проводить лекції на теми мистецтва та організовує різні мистецькі заходи.

Особисте життя Слави Фролової

Особисте життя Слави Фролової досить складне і сповнене випробувань. Так, відомо, що перша донька телеведучої померла в перші місяці свого життя від вродженої вади серця.

Попри складний досвід Слава наважилася на другу вагітність. У 2003 році вона стала мамою сина Марка. Але й тут її чекало важко випробування: хлопчику діагностували синдром Аспергера. Це розлад аутичного спектра, який впливає на психоемоційний розвиток дитини. Діти з таким діагнозом не мають відчуття емпатії та мають серйозні труднощі з взаємодією з іншими людьми.

Зараз Марку 21 рік. Незважаючи на свій діагноз, хлопець виріс талановитим художником і хоч і має певні складнощі з соціумом, веде повноцінний спосіб життя.

Діти Слави Фролової, Марк та Серафима. Скриншот фото з Мережі

Також у Слави Фролової є ще й донечка Серафима. Їй 13 років і вона повністю здорова.

Популярне

Схожі статті

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?

Синоптики розказали про бабине літо в Україні: прогноз осінніх похолодань на вересень 2024 – яка буде погода

Літо цьогоріч видалося аномально спекотним. Тож українці цікавляться, чого чекати від осені. Коли настане бабине літо і якою буде погода до кінця вересня та на початку жовтня?

Вікові татусі: Вакарчук, Юрій Горбунов, Віктор Павлік – зіркові чоловіки, які стали батьками далеко за 40

Більшість жінок намагаються встигнути народити до 35 років, а ось чоловіки можуть ставати татами і в 50+ років. Серед представників шоу-бізнесу багато тих, хто став батьком у зрілому віці.