facebook

Він був у неї не перший, але кохання виявилось сильнішим: загадкова історія з особистого життя Каті Осадчої

Відома українська ведуча Катерина Осадча нині у шлюбі з Юрієм Горбуновим, але її особисте життя ховає багато цікавих подробиць. Розповідаємо про них.

Катерина Осадча на сьогодні є найвідомішою ведучою в Україні. Про професійне життя знаменитості знає кожен, а ось подробиці особистого завжди залишаються в таємниці. З найголовнішим чоловіком у своєму житті зірка одружилась таємно. Навіть зараз зіркове подружжя тримає в таємниці те, що між ними відбувається.

Роман Осадчої з Горбуновим – історія

З Юрієм Горбуновим Катя Осадча познайомилась на початку 2005 року, тоді вони вдвох відвідали концерт Лучано Паваротті. Після цього знаменитості перетинались і на світських вечірках, і на спільних зустрічах з колегами. Втім, майбутні закохані навіть не підозрювали, як закрутяться їхні стосунки після початку спільної роботи на шоу “Голос. Діти”.

Як почались стосунки Катерини Осадчої з Юрієм Горбуновим насправді – це дуже цікава історія
Як почались стосунки Катерини Осадчої з Юрієм Горбуновим насправді – це дуже цікава історія

Катерина Осадча пригадує, що з часом вони з майбутнім чоловіком ставали все ближчими одне до одного – він підвозив її додому, запрошував перекусити разом у перервах між зніманнями. Ініціатором початку стосунків стала саме ведуча, але Юрій Горбунов першим зізнався у коханні. Навіть після такого важливого кроку знаменитості продовжували зустрічатись у таємниці.

Як почались стосунки Катерини Осадчої з Юрієм Горбуновим насправді – це дуже цікава історія
Як почались стосунки Катерини Осадчої з Юрієм Горбуновим насправді – це дуже цікава історія

Пізніше Осадча завагітніла – тоді пара вирішила, що час святкувати весілля. Офіційно чоловіком і дружиною вони стали тільки на початку лютого 2017 року. Втім, класичного весілля в зіркової пари не було. Оскільки ведуча вже була на останніх місяцях вагітності, вони з чоловіком вирішили влаштувати весільну вечірку. Але й про гучне святкування вони також мріють і планують його влаштувати.

Популярне

Схожі статті

Єфросиніна здивувала, коли розповіла про методи виховання: дозволила дочці те, про що інші батьки не думають

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча та благодійниця, виховує двох дітей від свого чоловіка Тимура Хромаєва. Старша донька зіркової пари живе далеко від дому.

ТОП-5 продуктів, завдяки яким ваша талія буде менше, ніж у Тіни Кароль: введіть в раціон і худніть на очах

Серед безлічі продуктів, які ми щодня вживаємо, існують ті, які можуть стати справжніми союзниками у боротьбі із зайвими кілограмами. Худнути можна смачно!

“Хороших грузинів має бути більше”: вже не холостяк Іраклі Макацарія стане батьком у 39 років удруге

Дружина Іраклі Макацарія сповістила радісну новину. Ліза Чічуа чекає на другу дитину. Подружжя має первістка, який народився торік. Тепер у малюка з'явиться сестричка або братик.