Салат з кабачків на зиму по-грузинськи: дуже смачний, а готується однозначно просто та швидко. Мій рецептик!

Цей салат стане вдалим доповненням вашого столу взимку. Якщо хочете приємно здивувати своїх рідних, обов'язково приготуйте на зиму таку грузинське частування.

Коли огірки з помідорами, кисла капуста та багато інших заготівель вже готові, час подумати про приготування чогось особливого. Так, наприклад, ваш зимовий стіл може доповнити така апетитна заготівля з кабачків. Для її приготування треба трішки вашого часу й мінімум продуктів.

У розпал сезону заготівель кулінари й господині радять спробувати приготувати декілька баночок такого смачного салату. В ньому міститься багато корисних вітамінів, а яскраві кольори закуски здатні підкорити буквально кожного. Отже, берімося до приготування страви!

Як приготувати кабачковий салат на зиму

Для приготування такої страви вам знадобиться 750 грамів кабачків, 250 грамів цибулі, 450 грамів помідорів, а також 350 грамів солодкого перцю. Крім того, потрібно 30 грамів часнику, 100 мілілітрів олії та 40 грамів цукру, 30 грамів солі, 30 мілілітрів яблучного оцту.

Кулінари розповіли, як швидко та просто приготувати кабачковий салат по-грузинськи на зиму
Кулінари розповіли, як швидко та просто приготувати кабачковий салат по-грузинськи на зиму

Спершу кабачок потрібно нарізати, попередньо очистивши його від шкірки, кубиками. Якщо ж кабачок у вас молодий, то шкірку краще залишити. Також очистьте цибулю та перець, а потім наріжте їх кубиками. Помідори та перець потрібно подрібнити за допомогою блендера. Поєднайте всі овочі в каструлі та додайте туди олію, сіль та цукор, а потім – ретельно все перемішайте, поки маса не стане однорідною.

Кулінари розповіли, як швидко та просто приготувати кабачковий салат по-грузинськи на зиму
Кулінари розповіли, як швидко та просто приготувати кабачковий салат по-грузинськи на зиму

Готувати страву потрібно під кришкою на середньому вогні, постійно помішуючи. Готують її протягом 40 хвилин, а в самому кінці додають оцет. Після цього отриманий овочевий мікс потрібно розкласти по банках, які попередньо простерилізували. Зберігають закрутку в прохолодному місці.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?