Ребрик +13 кг, Осадча +17 кг, Джамала +18 кг: знаменитості розповіли про перебіг третьої вагітності

Знаменитості мають стежити за своєю вагою дуже ретельно. Та коли вирішують стати мамами втретє, доводиться забути про дієти. Скільки зайвих кілограмів набрали зірки в очікуванні нащадків?

Лілія Ребрик: +13 кг

Ведуча наважилася на третю дитину у 42 роки. Перші дві вагітності Лілія страждала від токсикозу до 9-го місяця. Цього разу все припинилося вже на 6-му. Але додалася тривожність через обстріли.

Скільки кілограмів набрала під час третьої вагітності Лілія Ребрик

Набрані за час вагітності 13 кг абсолютно не турбували знаменитість. Ребрик намагалася тішитися тим, що відростила довге волосся. Найбільше в очікуванні Адельки вагітна потерпала від іншої проблеми – страшенно докучали хейтери. Читати не лестиві коментарі в мережі було просто нестерпно.

Джамала: +18 кг

41-річна зірка наважилася подарувати коханому чоловіку ще одного нащадка. За час вагітності Джа набрала аж 18 кг. Зайвою вагою особливо не переймається. Каже, що подобається собі в такому вигляді й не картає себе за зайві калорії.

Скільки кілограмів набрала під час третьої вагітності Джамала

Співачка годувала Еміра та Селіма до 8 місяців. Планує це ж робити й з Алім-Сеїт Бекіром. З тим, що вже не зможе повернутися до колишніх форм, Джамала змирилася. Втім зайнялася пілатесом та іншими фітнес-процедурами. Тож невдовзі, можливо, побачимо результат.

Катя Осадча: +17 кг

Третя вагітність телеведучої випала на пандемію. Попервах Катерина не відчувала жодних труднощів і продовжувала активно працювати та їздити у відрядження. Та з 25-го тижня перейшла на взуття з низькими підборами.

Скільки кілограмів набрала під час третьої вагітності Катя Осадча

Всіма силами контролювала харчування, щоб не набрати зайву вагу. Але поважчала на 17 кг. В принципі, за перші 2 вагітності Катя набирала приблизно стільки ж. Та після пологів тоді ще 38-річна знаменитість швидко повернула собі звичні розміри.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?