Як виглядають діти Наталії Сумської від різних чоловіків: старша поховала свої таланти, молодший – на сцені

Відома українська акторка Наталія Сумська має дорослих сина і доньку. Та якщо сином жінка пишається, то про доньку вона надає перевагу не говорити.

Акторка Наталія Сумська із тих публічних людей, які говорять про творчість та роботу, але не про особисте життя. Жінка зрідка в інтерв’ю може прокоментувати свої стосунки з молодшою сестрою та розповісти про власних дітей. Так, відомо, що Сумська має двох дітей від різних чоловіків: доньку Дарину і сина В’ячеслава.

Дарина Мамай-Сумська

Як виглядає 40-річна донька Наталії Сумської, яку акторка змушена утримувати
Як виглядає донька Наталії Сумської

Свою старшу доньку Дарину Наталія Сумська народила у шлюбі з оператором Ігорем Мамаєм. Коли вони розлучилися, дівчинці було 8 років. З дитинства Дарина проявляла хист до акторської майстерності і співів. Їй пророкували велике майбутнє.

Після закінчення школи донька Сумської вступила в естрадно-цирковий коледж, а пізніше співала в ансамблі прикордонних військ. Втім, після того, як Дарина вийшла заміж, вона вирішила завершити свою кар’єру і зайнятися сім’єю. Жінка народила доньку і довгий час була звичайною домогосподаркою.

Як виглядає донька Наталії Сумської

5 років назад чоловік Дарини помер і вона залишилася вдовою. Жінка виявилася не пристосованою до життя. В інтерв’ю Наталія Сумська зізнається, що після смерті зятя вона повністю фінансово утримує свою доньку, якій вже 43 роки, і онуку.

В’ячеслав Хостікоєв

Як виглядає син Наталії Сумської
Як виглядає син Наталії Сумської

Від другого шлюбу з актором Анатолієм Хостікоєвим Наталія Сумська народила сина В’ячеслава. Зараз хлопцю 28 років і він пішов стопами своїх батьків. Син Сумської – відомий в Україні актор. Його можна побачити у таких відомих серіалах як “Папаньки”, “На лінії життя”, а також у фільмі “Скажене весілля-3”.

Наразі В’ячеслав неодружений офіційно, та останні 12 років він перебуває у стосунках з актрисою на ім’я Анастасія Рула. Вони разом виступають  у театрі Івана Франка у Києві. В’ячеслав називає Анастасію своєю дружиною, хоча офіційно вони не у шлюбі. За словами чоловіка вони живуть разом вже 7 років.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?