Раніше була копією мами, а тепер – і не скажеш, що родички: як виглядає донька Ольги Фреймут, якій вже 18

Старша донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл в дитинстві була копією зіркової матусі. Та з віком дівчина змінилася і стала схожою на зірку Голлівуду.

Злата Мітчелл – старша доньку відомої української телеведучої Ольги Фреймут. Батьком дівчини являється британець на ім’я Ніл Мітчелл. З ним Фреймут познайомилася, коли була студенткою у Лондоні. Їхні стосунки дуже швидко зав’язалися, але так само швидко закінчилися. Врешті, Фреймут повернулася вагітною в Україну.

Злата Мітчелл з раннього віку проявляла акторський талант і прагнула бути відомою, як і її зіркова матір. Дівчинка брала участь у різноманітних теле-шоу і регулярно з’являлася з матір’ю на світських заходах.

Як виглядала Злата Мітчелл в дитинстві
Як виглядала Злата Мітчелл в дитинстві

Та коли Злата подорослішала, прагнення потрапити “в телевізор” у неї зникло. Дівчина захотіла поїхати вчитися в США і Ольга Фреймут її підтримала. Так, після закінчення 9 класів у Києві Злата перейшла в американську школу-інтернат, де вона навчалася і проживала.

Варто відзначити, що з віком зовнішність Злати дуже змінилася. В дитинстві дівчинка була дуже схожою на свою зіркову маму: мала біляве волосся і була дуже тендітною. Та зараз Злата зовсім не схожа на Ольгу Фреймут. Дівчина має пишні форми, пухкі губи і густі брови. Крім того, Злата пофарбувалася в брюнетку і надає перевагу яскравому макіяжу.

17-річна донька Ольги  Фреймут Злата Мітчелл кардинально змінила колір волосся17-річна донька Ольги  Фреймут Злата Мітчелл кардинально змінила колір волосся
Ольга Фреймут показала позашлюбну доньку, яка живе в США

Після закінчення школи в США, Злата залишилася жити в Америці. Дівчина отримує там наразі вищу освіту, та на кого вчиться Злата – невідомо.

Якщо раніше Мітчелл прагнула популярності та медійності, то зараз їй це не потрібно. Дівчина зовсім неактивно веде свої соціальні мережі і лише зрідка публікує свіжі фото. Також Злата не дає інтерв’ю і не з’являється на світських заходах зі своєю матір’ю.

Варто відзначити, що Злата Мітчелл являється громадянкою не лише України, а й Британії. У 15 років дівчина зробила британський паспорт. На це вона мала законні підстави, адже її батько – громадянин Великої Британії.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?