Фанатам “Величного століття” приготуватись: красуня Хюррем “надула губи” і “перекроїла” свої турецькі гени

Телеглядачі, які захоплено спостерігали за перипетіями сюжету серіалу "Величне століття", нині побачили б виконавицю головної ролі Хюррем Султан і не впізнали б її – пластичні операції.

Хюррем Султан у “Величному столітті” зіграла Мер’єм Узерлі. Та нині акторка не має нічого спільного зі своїм серіальним образом. Річ у тім, що знаменитість кардинально перекроїла обличчя й змінилася до невпізнання.

Дивно було наважуватися на перетворення зовнішності, коли її визнали найгарнішою, найжіночнішою та наймудрішою. Та Мер’єм Узерлі таки наважилася на зміни. Роки минають, і це не додає краси.

Мер’єм Узерлі після пластики не схожа на Хюррем Султан

Довелося звертатися за допомогою до пластичних хірургів. Люди, які знаються на цьому питанні, стверджують, що колись руда бестія, а нині блондинка, виконавиця ролі Хюррем, добряче “попрацювала” над зовнішністю.

У підсумку маємо зміну форми носа, звуження підборіддя, підтяжку обличчя, збільшення губ та грудей. І це далеко не повний список дивовижних перетворень турецько-німецької зірки. Якщо порівняти кадри з серіалу та свіжі знімки акторки, можемо відзначити – вона значно помолодшала.

Мер’єм Узерлі після пластики не схожа на Хюррем Султан

Одні називають новий образ Мер’єм просто чудовим. Іншим бракує природності та вродженого шарму. Багато хто в Інстаграмі звертається до Узерлі з проханням відмовитися від філлерів та залишитися такою, якою її створила природа.

Мер’єм Узерлі після пластики не схожа на Хюррем Султан

Фани намагаються пояснити, що сучасні стандарти краси не є ідеальними й не можна сліпо слідувати їхнім настановам, повністю втрачаючи власну унікальність та особливості зовнішності.

Та, схоже, знаменитість їх не чує, тому й не має нічого спільного з тією особою, яку ми звикли бачити в культовому серіалі. Візитів до косметологів та хірургів стає значно більше, тож невдовзі можемо побачити ще якісь зміни на обличчі Мер’єм Узерлі.

Популярне

Схожі статті

Майже в спідньому, але у зимових чоботях: на приватному каналі Тіна Кароль показала фото з гастролей

Українська співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками світлиною у цікавому вбранні: чоботи зимові, а інше геть зовсім літнє. Куди в такому вигляді зібралася артистка?

Каменських докоряють за молоко, Ребрик за третю дитину, Нікітюк – за поїздку до Харкова: хейтери не сплять

Зіркам частенько дістається на горіхи від хейтерів. Серед постраждалих Настя Каменських, Лілія Ребрик, Леся Нікітюк. Розберімося, чим зазвичай дорікають знаменитостям.

Ви все життя не знали правду: Наталія Шмаренкова, Анастасія Жмур і Тетяна Ліберман – відомі співачки

Ми звикли чути: Камалія, Каменських, Кароль. І навіть не замислюємося, що колись ці знаменитості мали зовсім інші імена. Та сценічні псевдоніми прилипли до них так сильно, що інших ніхто не пам'ятає.