Блукають світом з мамою Пугачовою і татом Галкіним: ЛІзі та Гаррі – 11 років! Як виглядають найвідоміші діти

18 вересня діти Максима Галкіна і Алли Пугачової Ліза та Гаррі святкують свій 11-й день народження. Шоумен показав, як підросли двійнята і яке свято він для них влаштував.

У своєму Інстаграм-блозі шоумен і гуморист Максим Галкін привітав своїх дітей Лізу та Гаррі з днем народження. 18 вересня двійнятам виповнилося 11 років.

Галкін оприлюднив свіже фото іменників і показав, як вони помітно підросли. Ліза і Гаррі дуже схожі на своїх зіркових батьків.

Максим Галкін показав, як підросли його діти від Пугачової
Максим Галкін показав, як підросли його діти від Пугачової

11

, – лаконічно підписав фото Галкін.

Користувачі Мережі долучилися до привітань в коментарях. Ось, що пишуть фоловери:

  • “Зі Святом! Ви найкращі батьки для своїх дітей”;
  • “Які вже дорослі! Щастя, здоров’я і удачі”;
  • “З днем народження! Мирного неба і світлого майбутнього. Нехай їхнє майбутнє буде наповнене світлими днями”;
  • “Які красунчики! Щастя цим чудовим дітям”.

Варто відзначити, що останні 2,5 роки Ліза та Гаррі разом зі своїми зірковими батьками живуть в Ізраїлі. Туди зіркове сімейство переїхали після початку повномасштабної війни в Україні. Пугачова і Галкін виступають проти війни, тому вирішили назавжди покинути країну-агресорку, продавши свій легендарний замок і закривши всі діючі бізнеси в росії.

В Ізраїлі Ліза та Гаррі пішли вчитися в приватну школу, де навчання відбувається ізраїльською мовою. Галкін зізнається, що спеціально обрав таку школу для дітей, адже хоче, щоб вони знали місцеву мову та культуру.

Максим Галкін показав, як підросли його діти від Пугачової

Крім того, Ліза і Гаррі продовжують займатися музикою, танцями і акторською майстерністю. Діти ростуть дуже розумними та харизматичними.

Нагадаємо, Ліза та Гаррі Галкіни з’явилися на світ, коли Аллі Пугачовій було 64 роки. Примадонна не виношувала цих дітей, та саме вона являється їхньою біологічною матір’ю. Ще в молодості артистка заморозила власні яйцеклітини, які і використали пізніше  для запліднення сурогатної матері.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?