Важко повірити, що так виглядає мама Тіни Кароль: є фото Світлани Андріївни – не схожі від слова зовсім

Тіна Кароль співає на українській сцені вже 20 років. За весь цей час співачка лише кілька разів показувала свою матір у соціальних мережах і один раз розповідала про неї в інтерв'ю

Тіна Кароль із тих артистів, які звикли розповідати про свою творчість, а не про особисте життя. Співачка тримає у секреті свої любовні романи, не розповідає про залицяльників та власну сім’ю. За 20 років на сцені Тіна буквально кілька разів показувала фото зі своєю матір’ю у соціальних Мережах і лише в одному інтерв’ю розповіла про стосунки за баьками.

Як виглядає матір Тіни Кароль і що про неї відомо

Маму Тіни Кароль звати Світлана. Жінка родом з Івано-Франківська і за освітою інженер. Більшу частину свого життя Світлана пропрацювала у Пенсійному фонді України.

Коли Тіна Кароль стала відомою і заможною, вона допомогла своїм батькам переїхати до Києва. Тут батьком співачки та її старший брат відкрили власну адвокатську контору, а ось матір Тіни стала звичайною домогосподаркою.

Як виглядає мама Тіни Кароль
Як виглядає мама Тіни Кароль

Хоча Кароль і її батьки проживають в одному місті, бачаться вони досить рідко. В одному з інтерв’ю Тіна зізналася, що бачиться з батьками тричі на рік: на Різдво, Великдень і день народження мами.

Кілька разів у своєму Інстаграм-блозі саме на день народження мами Тіна показувала фото з іменинницею. Так, прихильники відмітили, що найближчі родички не схожі одна на одну. Мама Тіни має пишні форми і коротку зачіску. Риси обличчя у них також відмінні.

Как выглядит мама и брат Тины Кароль
Як виглядає мама Тіни Кароль

За словами Тіни, вона любить своїх батьків, та мало з ними спілкується, адже у них різні погляди на життя. Варто додати, що зі своїм старшим братом Станіславом Тіна більш близька і бачиться з ним частіше. Цікаво, що брат Кароль знаходиться у шлюбі з рідною сестрою акторки Ірми Вітовської.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?