Зачарував її ще до зустрічі: Марічка Падалко не змогла стримати почуттів та емоцій до чоловіка, але не свого

За довгий час роботи на телебаченні, Марічці Падалко доводилося брати інтерв'ю у купи людей. Але цього разу ведуча ніяк не могла повірити, що перед очима справжня голлівудська легенда.

На початку минулого тижня головний редактор запропонував Марічці Падалко взяти інтерв’ю у Майкла Дугласа. Ведуча й гадки не мала, що зможе поспілкуватися з голлівудською зіркою. Подумала, що це якийсь конгресмен. Коли врешті втямила, про кого йдеться, не могла повірити:

“Майкл? Дуглас? Той самий? Не може бути…”

У п’ятницю на Падалко чекало розчарування. Відомий актор, фільми якого Марічка дивилася з дитинства, затримувався у президента, а за кілька годин мав відходити потяг. Зустріч була під загрозою.

Марічка Падалко зачарувалася гостем у студії

Та врешті все владналося, і Майкл таки завітав до студії 1+1. Дружина Єгора Соболєва й досі не може стримати емоцій від спілкування з людиною-легендою:

“Майкл Дуглас всіх зчарував. Мене навіть ще до свого прибуття”.

Світова знаменитість виявився напрочуд відкритим до спілкування. Жодних зіркових вимог – окремої гримерки, ракурсів для знімання, обмежень по світлу. До того ж Дуглас не вимагав надати завчасно список запитань, щоб викреслити якісь незручні для нього моменти.

Марічка Падалко зачарувалася гостем у студії

Навіть деякі українські зірки чи політики влаштовують на каналі справжній землетрус, коли з’являються. Але це не про голлівудську зірку. Дуглас приїхав удвох із перекладачкою Ольгою. Привітався з кожним присутнім. Повторив імена, які видалися йому цікавими.

А оформлення студії йому сподобалося настільки, що Майкл зняв графіку на свій телефон, аби потім показати дружині. На жаль, під час бесіди з’ясувалося, що предки Дугласа народилися не в Одесі, як вважалося раніше. Актор сповістив, що його давній родич з білоруського села та, ймовірно, був бандитом.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?