Як виглядає чоловік і троє дітей Лілії Подкопаєвої: сина всиновила, а доньок народила з різницею у 12 років

Видатна гімнастка Лілія Подкопаєва вже багато років проживе в США, де вийшла заміж і стала мамою втретє. Як виглядає чоловік і діти Подкопаєвої – далі в матеріалі.

Лілія Подкопаєва досягла приголомшливих висот у спорті. Вона отримала 45 золотих, 21 срібних і 14 бронзових медалей. Та особисте життя Подкопаєвої складалося не так легко, як кар’єра у спорті.

Лілія вперше вийшла заміж за донецького бізнесмена Тимофія Нагорного. Вони відразу почали планувати поповнення у родині і мріяли стати батьками. Втім, завагітніти Подкопаєвій не вдавалося: лікарі поставили їй діагноз безпліддя. Тоді подружжя вирішили всиновити дитину. У 2006 році вони взяли в сім’ю 8-річного хлопчика Вадима.

Після всиновлення дитини трапилося диво: Лілія завагітніла. Так, через рік на світ з’явилася перша донька Лілії Кароліна.

Як виглядає старша донька Лілії Подкопаєвої

Перший шлюб Подкопаєвої тривав всього 3 роки і закінчився гучним скандалом. Подружжя ще довго судилися за опіку над дітьми і це активно “смакували” у пресі. Тоді Подкопаєва вирішила, що більше не буде розповідати на загал про своє особисте життя.  Саме тому публіка ще 2 роки не знала, що гімнастка у 2011 році вийшла заміж вдруге за Віктора Костирка. Та і цей шлюб Лілії закінчився розлученням.

Свого третього чоловіка Лілія Подкопаєва зустріла в Америці. Чоловік на ім’я Ігор Дубинський останні 20 років живе в США, хоча сам він родом із Києва. Закохані одружилися і наважилися на ще одну дитину. Подклпаєва народила доньку Евеліну у 2019 році.

Лілія Подкопаєва з чоловіком і трьома дітьми
Лілія Подкопаєва з чоловіком і трьома дітьми

Лілія Подкопаєва запевняє, що всіх своїх трьох дітей любить однаково і ніколи не виділяла прийомного сина. За словами гімнастки, усиновлення – це складний шлях, але це шлях, на якому ти свідомо плануєш стати мамою і береш відповідальність за маленьку душу.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?